maanantai 8. lokakuuta 2012

oho, ostin housut

.. taas karttui kiipeilypöksy kokoelma. Olen huomannut, että jotta joka päivä ei tarvitse olla pyörittämässä pesukonetta, on parempi omistaa muutamat kiipeilyhousut. Areenan shopista tarttui mukaan taas Blackikset, sama malli kuin edellisellä kerralla, väri ja koko vaihtui.


L-koon Bläckiset onnistui venähtämään sen verran, että uskalsin ostaa M:t. Pitää vain jumpata näillä himassa ennen kuin kehtaa julkisella paikalla näissä astella. Puolen tunnin käytön jälkeen pöksyt ovat jo huomattavasti löysemmät, eikä taskut enää paista läpi niin pahasti. Varmaan yksi pesu, niin nää on täydelliset.

Aina vähän säätämistä, kun ostaa uusia vaatteita. Juoksutrikoissa on uskaltanut ostaa aina sen S-koon, kun ne kuitenkin venyy niin paljon, mutta kiipeilypöksyissä ei oo oikein osannut ostaa.

Kuva paljastaa, että tänään on ollut sormien teippaus tarpeen. Kävin aivopesemässä ystävää ja tämän pikkuveljen kiipeilyyn, varmistelin heitä Areenalla, innostuttiin vähän boulderoimaankin. Kahvaralleja ei oikein viitsinyt lähteä, iho ei ole parhaassa kunnossa, olen hieman laiminlyönyt sitä. Kivaa kiipeilyä silti. Täytyy vain toivoa, etten pelästyttänyt ensikertalaista turhalla kiipeilyterminologilalla :D Innostun vain ihan liikaa, kun edes aavistan jokun jaksavan kuunnella kiipeilystä :D

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0