sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

22/2013

Harvinaisen vähäliikuntainen viikko takana, tai no.. käveltyä tuli Amsterdamissa tuntitolkulla, mutta punttista tuli tehtyä kahtena päivänä, kiipeilyä ei lainkaan. Olimme pakanneet kiipeilyvarusteet mukaamme, mutta torstaina päätimme kiipeily sijasta sulatella ruokaa ja nukkua, tosi jeesch noinkin.


Onnistuin hieman vilustuttamaan itseni hotellissa, huone oli varsin vetoisa. Pienestä orastavasta nuhanalusta huolimatta eilen ja tänään tuli käytyä salilla. Eilinen punttis koostui lähinnä aerobisesta 45 minuutin crossauksesta.


Tänään kävin aamulla uimassa äidin kanssa Vetokankaalla. Vetokangas oli iloinen yllätys, Kaivokselan vieressä kuntoon laitettu luonnonuimala. Kävimme äidin kanssa eilenkin tuolla, mutta eilen olin vielä skeptinen paikasta, nähtyäni sen, uskaltauduin uida 25 minuuttia n. 20 asteisessa vedessä.



Tänään tuli tehtyä enemmän jalkatreeniä ja treenasin olkapäitä, ojentajia ja rintaa.


Voimat olivat aika poissa, ja iltapäivällä sitten olinkin täysin vuoteenomana. 


Punttiksella olkapään vihlonta pisti hieman hiljaiseksi, pitäisi vain yrittää keskittyä siihen, että ylipäätänsä pystyy treenata, mutta.. jatkuva himmaaminen niin kiipeilyssä kuin punttiksellakin syö. Nyt ei pelkästään joudu himmata jalkatreeneissä, prässeissä ja reidenojentajissa, vaan nyt alkaa painot tippua yläkroppatreeneissäkin. 

Perjantaina tuli otettua fyssarin laittamat teippaukset pois, ja miehen kanssa yritimme pähkäillä jotain vastaavaa itse. Ainakin säryn saimme loppumaan teippauksilla, mutta pienet vihlonnat urheillessa on valitettavasti takaisin. Huomenna sitten ortopedin luokse miettimään mitä tällä kropalle voi tehdä, menneekö himmaamisella ja fysioharjotteilla, vai joudunko mahdollisesti veitsen alle.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0