torstai 27. kesäkuuta 2013

25/2013

Jopas .. viikko on jo pitkällä, ja nyt vasta ehdin päivittää viimeviikon urheilut.

En ole varmaan ainoa, kenet tämä kuumuus saa sulautumaan mattoon /sohvaan/sänkyyn/johonkin vaakatasoon, eikä istuminen koneen ääressä enää töiden jälkeen juolahda mieleenkään.


Viimeviikko oli aika kiipeilyntäyteinen, paljon muuta ei sitten tullutkaan tehtyä.. ja siltä tuntuu kropassa. Liian rankka alku sormille "yllättäen" .. ja aerobista olisi voinut olla enemmän. Tuli ainakin lepuutettua kroppaa.

Perjantaina kävin ensimmäisen kerran Havukalliolla, ja kiipesin ensimmäisen sportti onsightini, vanha vihtahousu


Oli aika kuumottava, en tiedä mikä oli ajatuksena lähteä kiipeämään släbiä .. ja vielä sporttina. Reitillä Pythonien mahtavuus iski. Tuntuu, että moni pitää Pythoneita hintansa takia "huonompina" tossuina, "ostan halvoiksi kakkostossuiksi", mutta nuo kengät ovat aivan mahtavat. Yhdelläkään reitillä ei ole tullut vielä tilannetta, että ko kengät jotenkin pettäisivät. 

Pariin otteeseen olin 100-varma pannuttavani, mutta hyvin reitti nousi ylös asti. 


Tuli kakkosteltakin pari reittiä, vaikka aluksi olin kovasti menossa reitit ykkönäsä ylös. Pitäisi ehkä uskaltaa trädittää silloinkin, kun ei olla yksin kalliolla.. alkaa usein vain hävettää oma hitaus ja pelkäämiset kiivetessä.

1 kk:n päästä olemme parhaillaan ajamassa Lofooteille!! WUHUU!!

Tällä viikolla taas takaisin "normaalin" liikunnan pariin, aerobista, salia jne..

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Tuo minun piti on-sightata viime viikolla, vaikutti kivalta ja helpolta släbiltä..mutta sitten huomasinkin että jatkot unohtui kotiin! hihi

-didi- kirjoitti...

Kiva ja helppo eivät mun mielestä ehkä ihan kuvaa tuota reittiä, mutta anna toki mennä :D Kerro sitten mitä pidit.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0