torstai 20. kesäkuuta 2013

epäonnistuminen on onnistumista

(otsikko lainaus Akilta)

Aina ei voi kirjoitella sankaritarinoita kiipeilystä, aina ei kiipeilyt mene halutulla tavalla. Moovit on tuttuja, mutta pieni ääni pääkopassa estää yrittämästä, kädet ei irtoa, moovit tuntuu kankeilta, varmistukset tuntuu kaikki ihan kakoilta.

Akilla on hyvä pohdintoja.

Eilen pelko iski Ruuvipenkillä.. en päässyt edes epäonnistumaan. Toisella reitillä lähdin yrkkäämään, pari varmistusta.. ja pelko iski.. en luottanut kamoihin.. killuin ensimmäisen kerran ikinä varmistuksissani, vielä en ole niihin tippunut. Pitkä odottelu.. vähän eteenpäin.. parit varmistukset lisää, viimeisen laittamani camun jälkeen fiilikset katosi täysin. Reitti oli helppo, otteita ei tarvinnut etsiä, mikään moovi ei ollut vaikea, mutta..  mulla jäi toi yrkkä kesken. Tuli otettua aika hyvin pataan helpolta reitiltä.

Pitää vähän mentaaliharjoitella Ruuvipenkkiä himassa, tiedä sit uskaltaako ihan ylös asti, toppausta edeltävät moovit ovat hurjan pelottavat, pitäisi varmaan ottaa joku kokovartalonpehmuste messiin, jotta pannuttaessa ei ihan mene sohjoksi :P

Ei toki, että olisin mitenkään maani myynyt eilisestä, aina ei voi onnistua, tuosta voi vaan nousta ylöspäin.. kirjaimellisesti.

2 kommenttia:

Aki H. kirjoitti...

Moikka!
Pitää vissiin kirjoittaa aiheesta lisää, ellen epäonnistu;)

Kaksseiskan topokuvan perusteella ruuvipenkkiin saa varmaan ihan hyvin kamista. Vai? Joko skumppa on jäähtymässä?
Tsemppii!

-didi- kirjoitti...

Voisihan sen skumpan laittaakin jäähtymään.. eihän se onneksi jääkaapissa ja vaaka-asennossa ihan heti pilalle mene :P Thx.. nyt pitää vaan joku päivä eksyä Kauhalaan.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0