tiistai 13. elokuuta 2013

32/2013


Jeejee, viimeviikolla kertyi seitsemän urheilukertaa josta tuli yhteensä 11,5h, ei hullummin vaikka viikkoon kuului yksi sairaspäivä ja yksi lepopäivä.


Koska nyt on tarkoituksena kiinteytyä ja tehdä kurinpalautusta (peilistä salilla on huomannut, että lantioseudulle on tullut ylimääräistä pehmeyttä), niin viikottaiseen urheiluun kuuluu nykyään kolme 45 min kävelyä aamuisin tyhjään vatsaan. Punttiksellakin on uudet treeniohjelmat, torstaina sain aamusella tosi hyvän hien päälle tekemällä kiertoharjoittelua. Sekä urheiluun että kiristettyyn ruokavalioon on motivaatio kohdillaan. Haasteena on, että olen edelleen lomalla, mutta miksei loman voisi käyttää oman kunnon ja kropan huoltoon.

Löysin muuten kotoa viimeviikolla InBody-mittauksen tulokset vuodelta 2009 ja laitoin ne exceliin vertailuun.


Suunta on ollut pitkään jo hyvä, vaikka välillä on näitä pehmeämpiä kausia, niin kehitys entiseen minään on jo huikea. Melkeinpä harmi, etten ole käynyt mittauksissa ollessani isoimmillani, tokkopa olisi psyyke kestänyt :D

2 kommenttia:

RuskeaWompatti kirjoitti...

4 kiloa lisää lihaa on kyllä hieno suoritus.

-didi- kirjoitti...

Kiitos, olen erittäin tyytyväinen tuohon. Oli kiva löytää tuo vanha mittaustulos ja huomata, että vaikka välillä on aika valas -fiilis (harvemmin kyllä nykyään), niin on sitä saanut kuitenkin suuria muutoskia aikaan positiivisessakin mielessä.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0