keskiviikko 7. elokuuta 2013

kohtuullisen kovaa vääntöä

Ha, mitä tehtä kun yksi kiinteä kuluerä yhtäkkiä peruuntuukin, laitetaanko rahat säästöön pahanpäivän varalle? No ei .. mä ostin itselleni ..


Petzlin Luna -valjaat.. pitäisi soveltua myös trädiin.

Aikaisemmat valjaat ovatkin olleet jo 2,5 vuotta käytössä, että ehkäpä on aika hankkia uudet, etenkin kun noita vanhoja ei ole ihan suunniteltu kauhean kamamäärän roudaamiseen, eikä niiden käyttömukavuus pitkillä reiteillä ja ankkureissa istuessa ole optimaalinen.

Kiipeilyareenan shopista ostin nuo ennen kiipeilyjä. Sääennusteet lupaili tänään ukkosta ja sadetta, en kyllä tiedä, että missä pitäisi sataa, itse en ole nähnyt pisaaraakaan. Ei toki, oli kiva päästä sisälle kiipeämään vitosia kovempie reittejä. Ennen matkaahan kävin muutaman viikon aikana kerran vai kaksi sisällä kiipeämässä, ja tällöinkin nousin vain muutamat vitoset. Tänään yritin liidata rocktopialla 6a+:aa, kakkostelin 6c+:a hyvän tovin, kisaseinällä kiipesin jotain seiskaa ja selfstangilla otin pataani 6c:ltä, oikein mukavaa. Yritin 6c:n vääntämisen jälkeen jaksaa kiivetä 6b:tä, mutta eihän se noilla käsillä enää mennyt :D

Tänään tein kiipeillessä jotain, mikä on varmasti fiksua oman kiipeilykunnon ja ehjänä säilymisen kannalta, kun tekniikka ei riittänyt, niin en lähtenyt vääntämään tiettyjä mooveja enää voimalla. Olisin kahdella reitillä tiennyt pystyväni voimalla runtata tietyt liikkeet, mutta.. olen jotenkin tympiintynty jatkuviin vammoihin, joten nyt sitten en yritä väkisi kiivetä reittejä, jos joudn runtata ne epäpuhtaalla tekniikka ja kauhealla voimalla. Kärsivällisyys on hyvä.. JA .. näin toivottavasti pystyn kiivetä enemmän ja pidemmpään .. ja ehjempänä.

4 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Fiksu DIdi!! :)
Maltti ja ehjempi tulevaisuus kuulostavat hyvältä. Toimivat on valjaat ja hienon värisetkin. :)

-didi- kirjoitti...

Joo, tuotahan aviomies on sanonut pitkään. Tietyllä tavalla tuntuu, etten puske itseäni tarpeeksi tuolla tavalla, mutta ...pitää vaan hyväksyä se, että sormet ei kestä sitä voimaa, mikä muussa kropassa on.. painosta puhumattakaan :D

Noi on tosi nätit, oon tyytyväinen. Ne aikasemmat oli kyl aika .. ällöt.

Sara kirjoitti...

Mä halusin just noi Lunat. Mut ne ei ollut vielä tullut Areenalle ja sit ostinkin jo uudet valjaat sieltä Ruotsin kiipeily reissulta.

Joo...ei kannata voimalla runnoa itsensä ylös. Kyllä se tekninen voima sieltä sitten tulee, maltti on valttia.

-didi- kirjoitti...

Aa, noi oli ne .. noi kyl tuntuu hyvältä päällä :)

Joooh, eikä tässä oo kiire tms.. rauhasas hyvä tulee.. nyt kaiken suhteen.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0