perjantai 30. elokuuta 2013

gluteenitonta?

Kauhean kätevää, tässä on muutenkin ruokakuuri päällä, jossa on tarkoitus tiivistyä (on muuten ihan huikeaa kehitystä omassa kropassa) ja nyt siihen sit päälle olen päättänyt kokeilla vhh ja gluteiinitonta ruokavaliota. Tarkoituksena on kokeilla, jos refluksikohtaukset pysyisivät poissa. Kuinkakohan suuren työn ja tuskan takana gluteiinittoman ruokavalion noudattaminen on? Pitää opiskella aiheesta, ikinä joutunut sen koommin aiheeseen perehtymään.

Tänään tein illalla Jonna1983:n kukkakaaliriisiä, sen kanssa jauhelihaa ja salaattia, herrrrkullista.


Bongasin lähikaupasta myös glueteiinitonta kaurahiutaletta. Gluteiinittoman lisäksi tarkoitus oli noudattaa vähähiilihydraattista .. tai ainakin hiilaritietoisista ruokavaliota.. ei tästä varmasti ainakaan haittaa ole. Olisi kiva vaan jossain vaiheessa saada kohtauksen kuriin, eikä kärsiä useita viikkoja kivuista.


Huomenna aamuaerobisen jälkeen sitten ensimmäinen satsi uutta puuroa.

Btw.. mahtavat kiipeilyt tänään, jaksan vain olla niin fiiliksistä kiipeilystä.. mieli halajaa kyllä jatkuvasti salillekin, vaikka jaloissa tuntuu viimeaikoina lisääntyneet alakroppatreenit korkeammilla painoilla. Voisi mennä saunaan toviksi hauduttamaan koipia kuntoon tai mennä hetkeksi infrapunasaunaan. Infrapunasaunallahan pitäisi olla kaikennäköisiä terveysvaikutteitakin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0