torstai 22. elokuuta 2013

Hyvä urheilupäivä

Lomailu Hampurissa on jatkunut odotetulla tavalla, aamu alkoi lenkillä, pari tuntia tuli juoruttua perheen kanssa, kokkasimme ja söimme yhdessä. Iltapäivälle oli suunnitelmissa mennä äidin kanssa uimaan, ja koska uima-allas ja punttisali ovat samassa kompleksissa, niin tokihan sitten yhdistin nämä.

Lähdin puolitoista tuntia aikaisemmin ehtiäkseni tehdä kunnon treenin ennen uintia. Olin hieman skeptinen paikan punttiksesta, sillä kauheasti ei löytynyt itse tilasta tietoa paikan sivuilta ja alla oleva kuva oli ainoa, jonka salista löysin.

kuva lainattu kaifu lodgen facebook-sivuilta
Ko sali ei oli järin viihtysä, ihan kuin laitteiden sijaintia ei olisi mietitty tarpeeksi, häkellyin myös ihmisten välinpitämättömyydestä, kamat jätettiin siihen kohtaa, missä ne tippui kädestä. Tuli tuolla treenatessa sellainen fiilis, ettei tuolla kauheasti näy naisia tekemässä vapailla painoilla, aika pitkään muut treenaajat katseli mun touhuja. Mutta vaikkei tuo viihtyisä ollut (oon vaan himassa tottunut liian hyvään), niin sain tehtyä hyvän treenin.

Treenin jälkeen treffasin äitiä, kävimme uimassa 50 miuuttia, 30 min uimme ihan matkaa äitini tahtin, loppuajan lähinnä lilluimme.

kuva lainattu: http://farm3.static.flickr.com/2735/4033943953_9024e4a2fb.jpg
Koska isälläni oli illalla tennistreenit, äidillä työpalaveri ja viimeinenkin sisarus lähti tänään takaisin opiskelukaupunkiinsa, minä pääti käydä elokuvissa. Elokuvat oli vaihtarivuoden aikana se juttu, melkein joka viikko tuli käytyä, oli nyt kiva pystyä käydä katsomassa saksankielinen elokuva.


Kiva ja kiva, ko elokuva oli enemmän kuin outo, osia elokuvasta en pystynyt edes katsoa, ja vierustoveri elokuvateatterissa kyseli onko kaikki ok, kun pahimmissa kohtauksissa peitin silmäni, tekisi mieli katsella jotain vauvojen piirrettyjä, jos vaikka saisi pahimmat verkkokalvoille syöpyneet kohtaukset pyyhittyä.

Feuchtgebiete.

Positiivista oli se, että elokuva kuului Ladys Night -tapahtumaan, elokuvateatterin aulassa oli erilaisia hemmotteluhoitoja ja elokuvalipun hintaan kuului pullo kuohuvaa. Itse herkuttelin vedellä ja proteiinipatukkalla teatterissa, pullon sisällön voin sitten nauttia kotona joku päivä.

3 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Aika raju jo pelkkä traileri :P

-didi- kirjoitti...

Joo, no .. näemmä toi kirja on tehty bestselleristä.. kertoo tytöstä jonka harrastuksena on nussiminen, tuossa elokuvassa mikään ei pyhää, masturboidaan vihanneksilla ja miehet ruiskuttelee nesteensä pizzan päälle jne.. Vika kerta kun valitsen leffan ilman, että pidä traileria katsellessa äänet päällä :D Mutta.. varmaan toi on sellainen elokuva, mikä täällä tulee herättämään paljon kohua, kun se kirjakin oli niin kova juttu.

iinu kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoselta ;P

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0