perjantai 30. elokuuta 2013

peruslukemilla

Kuva.. ihan vaan jotta näkee, että osaan olla kuvassa myös vääntelemättä kauheasti naamaa.


Kohta ensimmäinen työviikko takana lomaltapaluun jälkeen, yllättävän kevyt paluu töihin, yllättävän stressitöntä. Kohta on jo viikonloppu, mihin tämä aika katoaa?

Miksiköhän sitä on niin vaikea välillä levätä? Itseään on kauhean vaikea hillitä, kun jostain innostuu. eikä auta vaikka sanoisi itselleen, ettei oikeasti ole kiire minnekään.

Hampurin reissun jälkeen tuntuu taas innostus kiipeilyyn lisääntyneen, kauhea halu mennä sisällekin kiipeämään, voittamaan itsensä. Keskiviikkona tulikin saatua Areenalla hyviä ohjeita ja tajuttua pikkujuttu miten parantaa omaa tekniikkaansa. Nyt on itseasiassa sellainen hetki, että seuraavaksi otan itselleni personal trainerin, ei etteikö vakkarikiipeilyseuran kanssa myös kehittyisi, mutta on sellainen fiilis, että haluan kiihdyttää hieman omaa kehittymistäni. On hyvä saada uusia mielipiteitä ja näkökulmia asioihin, ja ehkä sieltä sitten tulisi jotain mielipidettä mitkä omat heikkouteni ovat jne.

Hetken harkitsi jopa Sisumasterssiin osallistumista, mutta ehkä vielä jätän boulderkisoissa kisaamisen väliin. Viimeaikoina olen kyllä huomannut kehitystä myös boulderoinnissa, mutta olen silti auttamaton arkajalka.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Jee, kiipeily on kivaa. Ja boulderointikin. En mäkään Sisuun mitään mestaruutta menen hakemaan, vaan ihan osallistumisen ilosta. Eli mukaan vaan! :)

-didi- kirjoitti...

Mä voin sit niihin köysikisoihin osallistua, jos sellaiset tulee tänävuonna. Sisuun mä tuun kannustamaan :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0