torstai 22. elokuuta 2013

Uudella seinällä @ DAV Kletterzentrum

Ha, NIIN mahtavaa, NIIN mahtavaa.

Palasin juuri kiipeilemästä. Tänään ei tarvinnut tyytyä boulderointiin, vaikkei täällä se olisi edes ollut tyytymistä, Salon du Bloc oli mahtava (päivän sana on mikä?). Silloin kun tiesin tulevani Hampurin, laitoin samantien facebookissa eräässä ryhmässä ilmon, että olen tulossa Hampuriin, kukaan kavereista täällä ei kiipeä ja että haluaisin seuraa köysikiipeilyyn. Sain muutaman vastauksen, ja tänään olin kolmantena mukavien uusien ihmisten kanssa.

kuva: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/39958_145778305447702_3958117_n.jpg
Olin erittäin iloinen, että he käyvät kiipeilemässä DAV Kletterzentrumisa sillä se on lähempänä, pyörällä viitisen minuuttia (vs Nordwandhalle, johon matkustaa julkisilla 45 min) ja viimevuonna aviomiehen kanssa havaitsimme, että Saksan alppikerhon tiloissa reitit ovat mielekkäämpiä ja samaa oli uudet ystäväni kuulleet puhuttavan.

Tänään monella tapaa voitin itseni, lähdin kiipeämään uusien tuttavuuksien kanssa, liidasin reittejä jotka näytti kerraan kauheilta (vanhemmat kiipeilyhallin seinät ovat suht mielenkiintoiset kiivetä ks kuva). Jäsen M kannusti minut kiipeämään reitin, joka näytti kauhean pelottavalta, jotenkin unohdin sitten lopulta pelkäämisen, koska se ei olisi hyödyttänyt mitään. Vanhan tornin toppaus ei tapahtunut ankkuriin klippaamalla vaan, piti kävellä tangon ali ja yli.. hurrrjaa. Viimevuonna emme aviomiehen kanssa uskaltaneet ko seinällä, joten tämä oli minulle nyt uusi tuttavuus.

kuva: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/38781_145778048781061_5546474_n.jpg
Kiipesimme kauniissa illassa muutamat nousut ulkona jonka jälkeen siirryimme uudenpaan halliin sisälle. Tuolla reitit tuntunvat mielekkäiltä, seinissä on mahtavan paljon muotoja, ja reittejä ei voi noin vain juosta ylös, vaikka ne olisivatkin helppoja, koska reitit poukkoilevat paljon. Tuntuu myös, että reitinteossa on ajateltu myös minun pituisia kiipeilijöitä.

kuva: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/39810_145778232114376_209876_n.jpg
Sisällä sitten pääasiallisesti pysyin reittivalinnoissa omalla mukavuusalueellani, mutta sitten mennä täräytin 7-:n reitille, jossa ekalla yrkällä tuli maahan ensimmäisiltä otteilta, mutta sellaista se on. Jostain löysin ennenkokematoman rauhallisuuden, edessä ei kauheasti tullut mietittyä tippumista, vaan kiipesin reitin .. kunnes yksi ote jäi minulta huomaamatta, jolloin piti lainata toista väriä, mutta muuten reitti nousi erinomaisesti, olin haltioissani nousun jälkeen. Enpä olisi ikinä uskonut pystyväni mennä noin pian vieraassa seurassa oman mukavuusalueeni ulkopuolelle noin rajusti.

Uudet tuttavuudet olivat mukavia, minut on kutsuttu sekä huomanna että ylihuomenna vielä heidän mukaansa hallille, kovasti toivoisin ehtiväni, mutta sen näkee vasta huomenna, mitä suunnitelmia ja toiveita perheelläni on minun suhteeni.

mahtavaa :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0