sunnuntai 1. syyskuuta 2013

enkat paukkuu ja lisää menisi

Nyt tuntuu, että olen päässyt salilla entistä paremmin treenaamisen makuun. Pitkän aikaa kuvittelin, että olin jo saavuttanut maksimini tietyissä liikkeissä.

Tänään tein treenin

7 min crosseri alkuun

kyykky leveä tangolla 50kg 3 x 12
mave tanko 55kg 3 x 12 (taas nousi enemmän rautaa kuin viimeksi, ja edelleen voisi lisätä)
ylätalja rusettiote 65kg 3 x 8
alatalja rusettiote 50 kg 3 x 12
haiskääntö mutkatangolla 20kg 3 x 12 (tähän voisi lisätä ensikerralla painoa.. mutta sitten pitää tiputtaa toistojen määrään)
hammerit á 10 kg, 6 per käsi, á 9kg 7 per käsi
reiden- & lantionnosto (vatsaliike) h-i-t-a-a-s-t-i 3 x 15

Lopuksi vielä pelleilin pukkarissa peilien edessä, vähän nauratti tuota keskimmäistä kuvaa ottaessa. Pikkuhiljaa alkaa reisien ojentajat näkyä, ihan kiva. Tänään ystävätär vähän totesi, että voihan sitä tuollaisilla painoilla treenata, jos haluaa mörssärireidet.. no en mä tiedä onko nyt niinkään. Neljässä viikossa molemmistä reisistä on lähtenyt 4-5 cm ympärysmittaa :P Lantiolta 7 cm..


Yritin eilen tuunata jotain muuta kalaa, ettei ainoa kala ruokavaliossa olisi purkkitonnikala. Ostin seitifilettä, maustoin suolalla ja pippurilla sekä chilitomaattimurskalla, ja haudutin pitkään uunissa.


En muista usein syöneeni seitiä, ei se pahaa ollut, mutta.. aika.. mitäänsanomatonta. Voissa ja kermassa valmistaessa se kuulema on ihan hyvää, pitää pitää mielessä, mutta jos nyt kuitenkin yritän keksiä jotain kevyempää ja terveellisempää.

Ideoita maukkaaseen seitiin?

4 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Mä oon tota seitiä yrittäny mutta ei se kyllä oikein uppoa, tai no syön kyllä mutta ei mitenkään maukkaaksi voi kutsua :D

Ja pyh pöh, ei niitä mörssärireisiä vielä näillä painoilla tule. Rasva vaan tirisee ;) Ja saa hyvää muotoa!

-didi- kirjoitti...

Mulla tais mennä loput roskiin, pitää paremmin maustaa seuraavalla kerralla.

JOo, en mä tyytymätön ole kroppaani, mielummin muotoa .. jne :)

Nora kirjoitti...

Valitettavasti seiti on parasta kuorrutettuna eli ns. kalapuikkona. Voishan siihen jonkun kivan kuorrutteen keksiä myös mantelijauhosta ja mausteista. Kuorrute pitää seitin mehukkaampana ja antaa makua.

-didi- kirjoitti...

Hmm... cashewpähkinöistä vois saada kiven kuorrutteen.. voisihan sitä yrittää..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0