torstai 26. syyskuuta 2013

reilu viikko enää Sisuun

Tuskin maltan odottaa. 5.10 pidetään Salmisaaressa Sisu Masters 2013, jossa on sekä avoimet boulderkisat taviksille, että suomalaisia boulderoinnin huippunimiä kisaamassa kansainvälisiä boulderoijia vastaan. Samalla aikaa paljastetaan Salmisaaren uusittu ylähalli uusine köysi- ja boulderseinineen.

Alunperin en ajatellut, että voisin ottaa osaa boulderkisaan, mutta ystävättären innostua alkoi tarttua minuunkin.. vähän liian myöhään vain, sillä kaikki kisaliput on myyty jo (yleisölippu on ollut hallussa jo pitkään).

Hassua, että boulderkisat tuntui jännittävän ajatuksena niin paljon, ettei tullut mieleenkään osallistua, mutta sitten kuitenkin elättelen toivoa köysikiipeilykisoista, joissa ollaan paljon isomman huomion kohteena suoritusta tehdessä. Ehkä sitä voisi alkaa kokeilla kisaamista (itseään vastaanhan se vain on) boulderissakin, jos ei nyt jostain saa kisalippuun vaihdettua, niin bk:lla viimeistään pääsee jossain vaiheessa.

Tapahtumasta ja sneak peakia halliin..

http://vimeo.com/75381811

ja tapahtumasta ja kilpailijoista http://sisumasters.fi/

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Ihan varmasti niitä kisaan oikeuttavia lippujakin vielä löytyy. Olen kuullut, että jokunen on "joutunut" ostamaan kisaan oikeuttavan lipun, kun iltaliput oli loppuunmyyty. Kyselyä vain eetteriin.

Ja tosiaan boulderkisoissa on niin kivaa, voin nyt näin yhden kisan kokemuksella sanoa. Se on todellakin tekemistä vain itselle ja lisäksi saa hyviä neuvoja kokeneemmilta. :)

-didi- kirjoitti...

Kysely laitettu :) Toivotaan parasta.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0