lauantai 7. syyskuuta 2013

kevyttä syntiä


The Good Morning -blogissa näin aivan mahtavankuuloisen jäätelöreseptin, ja sen ravintoarvot (laskin kalorilaskurissa) oli niin hyvät, että päätin omasta dietistä huolimatta tehdä tätä herkkua eilen.


Karamellijäätelö, yhdelle

1 dl raejuustoa
2 rkl maitorahkaa
2 rkl maitojuomaa (rasvaton)
2 rkl karamelliheraa (tai vaikka vaniljaa)
steviaa makeutukseksi
hippusellinen vaniljasokeria

Kaikki vain sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Käytin isohkoa rasiaa jonka laitoin pakastimeen, tunnin ajan sekoittelin vartin välein massaa, kunnes sen rakenne muistutti jäätelöä.


Banaani kuuluu iltaruoan yhteyteen, joten sen sai syödä ilman huonoa omaatuntoa. Hieman kanelia ja steviaa banskunpäälle ja uuniin 200 asteeseen vartiksi, ts kunnes banaani oli ihanan pehmeää ja herkullista.


Nautin puolet tehdystä karamellijäätelöstä banaanin kera, OMMOM! Tai no.. tuo karamellihera ei missään vaiheessa ole ollut lempparini, joten ei se jäätelönäkään ole, mutta voin kuvitella kuinka hyvää se on vaniljaheran kanssa. Mies ei eilen ehtinyt pysähtyä GoFitnessin kohdalla ostamassa heraa, mutta eiköhän sitä tule pian hankittua tähän talouteen.


Kannattaa kokeilla :) Jäätelöstä varmaan tulisi jännää laittamalla prosenttisuklaata pieninä paloina sekaan tai vaikka kuivattua mustikkaa tms. 

Ai niin, eilinen kebabkastikkeeni sai hyvää palautetta, tästä lähtien kastikkeen tekeminen kuuluu minun hommiini.


Boah, tämä sairastaminen on inhottavaa, etenkin kun on dieteillä, eikä voi parannella mieltä esim oikealla jäätelöllä tai edes jugurteilla tms (eilinen jäätelö ilahduttu onneksi vähän). Huomenna on onneksi tankkauspäivä, saan syödä hiilareita aamusta iltaan, olen hamstrannut kotiin mangoa, taateleita ja anasta, mysliä jne.. Tänään pitää vielä ostaa loput huomisen ruoista. Maltan tuskin odottaa huomisia ruokia.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0