sunnuntai 22. syyskuuta 2013

kehitys jatkuu

Jopas tämä viikko on upea urheilun suhteen. Kiipeillessä tuntui olevan voimissaan, ja tänään salilla huomasi, että voimia oli niin, että sarjat menivät omilla enkkapainoilla.


Aamupäivä oli buukattu varsin täyteen ohjelmaa, herätys puoli seitsemältä, tunnin kävelylenkki, piirakanpaistamista ja aamiainen naamaan, koiran kanssa teimme kunnon lenkin, suhautin salille täsmätreeneihin ennen meikkausaikaa kaverin kotona.

Salilla treeni jäi lyhyeksi, mutta tehokkaaksi.

7 min crosseri

tasapenkki kp á 15kg 3 x 8
pystypunnerrus kp á 13,5kg 3 x 8
rintalihas á 8kg 3 x 12
vipunosto á 5kg 3 x 12
olankohautukset levypainoilla á 20kg 3 x 12
push down tangolla 45kg 3 x 10

Olen varmasti tänne purkanut aikaisemmin sitä, etten ole löytänyt saliltamme käsipainoija vastaamaan tarpeitani. Olen pitkän aikaa tehnty tasapenkin 12,5kg:n painoilla, en ole uskaltanut aikaisemmin edes lähteä yrittämään 15g:n painoilla (aikaisemmin 12,5kg ja seuraava ollut 15kg), kunnes tänään nappasin em painot käsiini. Sarjat meni yllättävän kevyesti, ei edes vielä kunnon tärinöitä. Ihan mieletöntä! Pystypunnerrukseen meinasin ottaa 11kg:n painot, mutta jotenkin silmääni osui tuo 13,5kg.. pitihän sitäkin sitten kokeilla, nyt oli sarjoissa jo enemmän ähellystä, mutta puhtaat liikkeet tässäkin. Taas sain vain puuskuttaa naama punaisena ja keskittyä hengitykseen. Push downissa olisi ehkä sittenkin pitänyt vaan taistella 12 toistoa per sarja, mutta jääkö se sitten ensikertaan.

Nyt pitää jatkaa laittautumista sitä juttua varten, miksi tänään tuli käytyä meikattavanikin.. siitä enemmän lisää.. jännittää kovasti :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0