lauantai 28. syyskuuta 2013

yy kaa koo .. LEPO!

Tänään mamoilin, ei lähdetty ulos kiipeämään.. ihme tauti yrittänyt kohta viikon puskea, viitsinyt ottaa riskiä kylmettää itseään kallioilla. Urheillessa ei mitään, mutta aamuisin tuntuu kuin olisi tulossa kipeäksi (muillakin on tällaista juupaseipäs -tautia). Tänään olimme taasen Salmisaaressa.

Kisaseinän valkoinen nuorten pm-reitti alkaa kohta olla kiivetty, edellisellä kerralla liidissä jäi jatkoa vaille ankkuri ja yliksessäkään ei ollut puhdasta suoritusta. Tänään oli kuitenkin beta hallussa ja uusi yritys taas. Tänään kerta köydessä, mutta liidasin toppiin reitin kahdessa erässä toppiin asti, kuhan tämä on työstetty, siirryn seuraavaksi lilan 6c:n kimppuun. 

Nyt kuitenkin on lepoa .. ja huomenna hiilaritankkaus. Miehen kanssa kävimme ostamassa tarvittavat ainekiset mm leipää, riisipiirakoita, hedelmäkarkkeja, pulla ja ristikkoperunoita. Osa tankkauksesta tapahtuu ystävättären luona, tuskin maltan odottaa. Huomaa, ettei kuurin ruokavalio ole ihan omiin harrastuksiin sopiva, sen verta on ollut huono olla muutamana päivänä, kroppa on huutanut hiilihydraatteja, ekaksi viisi viikkoa ilman tankkausta, ja nyt kolme viikkoa oli jo aivan liian pitkä aika.


Taisimme ehtiä äsken miehen kanssa kreivin aikaa koirapuistoon Mimin kanssa, taivas alkoi tummentua merkittävästi kotimatkan aikana. Pikkuinen oli ihanan terhakka, taisi vähän ihastua toiseen puistossa olevaan koiraan.

Mimi ja iso keppi
http://instagram.com/p/eznYBoBTV9/

Pikkuinen .. tai pikkuisen korvat aiheutti meille hieman huolta, olimme jokin aikaa sitten vaihtaneet pikkuisen nappulat westienappuloista saman merkin mini adulttiin (ei olisi pitänyt luottaa Mustissa ja Mirrissä myyjään siitä, että olisi samaa kamaa). Pikkuisella ei ole ollut mitään allergioita (tai ne eivät ole tulleet ilmi, westiet ovat aika herkästi allergisia koiria, tämä oli tiedossa jo ennen Mimin hankkimista), kunnes nyt tuli hiivatulehdus korviin (kuumottavat korvat, hassu imelä haju ja kova kutina).

Kun teimme oman diagnoosin, vaihdoimme pikkuisen ruoan takaisin westienappuloihin ja huuhtelimme korvia. Eilen rokotuksen yhteydessä saimme vielä hoitavat korvatipat, että vaikka ruokavalion vaihtaminen on jo parantanut korvat hyvin, hoidamme korvat kuntoon tipoilla. Nyt vielä löysimme Mustista ja Mirristä hypoallergeenisen ruoan, joka on vielä edullisempi kuin westienappulat (Roal Caninin ruoissa kuulema brändi maksaa) ja kuulema parempi ravintoarvoiltaan. Nyt voi taas huokaista helpotuksesta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0