maanantai 16. syyskuuta 2013

37/2013


Yllättävän hyvä treeniviikko, vaikka tuossa alkuviikolla olikin aikalailla vielä toipilaana. Taas sain tehtyä viikolla kolmet aamulenkkiä, kolmet kiipeilyt ja kahdet hyvät punttitreenit. 

Lauantaina suuntasimme Kaulahaan kiipeämään muutaman nousun.



Kiikut Kauhalassa onnistuivat erinomaisesti, pysyttelin kakkosena. Tuli kiivettyä vanhoja tuttuja reittejä, yhden reiteistä tiedän kiivenneeni pariin otteeseen vuosi sitten, mutta ihanasti oli unohtunut miten ko reitti kiivettiin, joten se tuntui kuin uudelta nousulta. Toisena kiipesimme kaverini reitin, mahtavan offarin. Edellisen kerran kun nousimme sen, taisin muutamaan otteeseen sanoa, etten enää IKINÄ halua nousta ko reittiä. Onneksi lähdin eilen yrkkäämään reittiä, sillä yllätin itseni iloisesti, reitti nousi paljon paremmin kuin ensimmäisellä kerra, edelleenkään ei noussut helposti, mutta paremmin. Ruuvipenkki jäi viimeiseksi nousuksi, ja olin jo viittä vaille varma, että saisin puhtaan kakkosnousun, mutta kruksissa yhtäkkiä toistin saman virheen kuin edelliselläkin kertaa, jos seuraavalla kerralla muistaisin miten reitti noustaan.


Tänään aamulenkin ja aamupalan jälkeen suuntasin salille, olin innoissani, koska nyt oli jo olo, että olisin täysissä voimissani (ei tässä mennytkään kuin vasta puoli urheiluviikkoa puoliteholla).


Kyykkäsin enkkapainolla (55kg) ja mavessa jaksoin tehdä sarjat 50kg:lla vain huomatakseni, että tämäkin tuntui yllättävän kevyeltä. Jos kuitenkin jonkin aikaa pysyttelen näissä painoissa. Vetoremmit ovat ihan siunaus, olen vihdoinkin oppinut laittamaan ne oikein tangon yli, pystyen keskittyä 100% tekniikkaan.


Ylätaljasas painot tuntui kevyeltä ja tasapenkissä en jaksanutkaan tehdä 5 x 10 sarjaa 40kg:llä, vaan joudun tiputtamaan painon 35kg:hen.. joskus näinkin päin. 

Summa... syytä olla tyytyväinen urheiluviikkoon JA kroppa toimii hyvin viimeviikon tankkauspäivän jäljiltä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0