keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

12/2014

Aamuaerobiset, lepopäivä, kahdeskymmenes viides kertaa avannossa täyteen, kolme punttista, kerran normikiikut, kerran köysikisat JA tuli käytyä hakemassa fysioterapeutilta ohjeet siihen miten treenata ja miten ei. Buenoa.

Selästä ja sjmv:sta: fyssari demosi minulle sen, kuinka tuo liike on minulle vaarallinen/haitallinen. Selkääni laitettiin normaaliasennossa teippi, keskiselästä pepun yläpuolelle. Jos eteenpäin kumartaessa teippi ei kiristä yhtään, niin silloin asento on oikea. Kannattaa kokeilla kotona, saatko itse tehtyä liikkeen niin, ettei selkä missään vaiheessa anna periksi. Vaikka kuinka keskityin liikkeeseen, niin silti teippi alkoi ottaa vastaan. Nyt sitten vielä lisätään liikkeeseen painot, jossa tulee väkisinkin käytettyä selkää väärin..

Muissakin liikkeissä tämä teippitesti on hyvä tapa testata tehdyn liikkeen oikeellisuus. Turvallinen tapa sitten tehdä ym jalkaliikettä on tehdä se yhdellä jalalla kerrallaan.

Kiipeilyjen osalta viikko oli kohtuu iisi, onneksi kisat oli antamassa lisäboostia taas köysittelyyn.

Btw. hyvä artikkeli. Älkää syökö liian hyvin. Mikään äärimmäisyyksiin vietynä ei ole hyväksi, itseään pitää välillä hemmotella, mielikin lepää, kun välillä relaa ruoan suhteen. Itse hemmottelin itseäni viimeviikolla kebabliha-annoksella ja salaatilla ja viikonloppuna söin nachoja.

2 kommenttia:

Anitra kirjoitti...

Hahaa vihdoin sain liityttyä lukijaksi! :) Jään innolla seurailemaan:)

-didi- kirjoitti...

:) Kääk.. suorituspaineita :D Tervetuloa!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0