lauantai 15. maaliskuuta 2014

uusia oppeja testaamassa

Tiistain punttitreenien jälkeen olen odottanut tätä päivää yllättävän malttamattomana. Tiistaina en ollut parhaassa iskussa pt:n kanssa treenatessa (olin ti-yönä herännyt yhdeltä, pyörin tunnin tai puolitoista sängyssä, kävin kävelyllä enkä sitten saanut unesta kiinni kuin vasta illalla kymmenen aikoihin).

Tänään kokeilin uudestaan penkkiä niin, että penkissä oli 45 asteen kulma. Pt:n kanssa kädet täristen sain sarjat hädin tuskin 10kg:lla. Tänään lähdin 11 kg:stä liikkeelle, sarjat meni puhtaasti, hain 13,5kg:n painot ja sain sarjat niilläkin tehtyä. Uudessa ojentajaliikkeessä tuntuu tekniikka olevan vähän hakusessa, tiedän käsien asennon olevan liian leveä ja liike tuntuu jotenkin kauhean pieneltä.

Muuten käsitreenit menivät hyvin. Jäin miettimään, että olisiko jotain liikettä pitänyt ottaa vielä lisäksi, kuten esimerkiksi dippejä tai push downeja köydellä/tangolla.

Se mikä minua erityisesti innoitti salille tänään, oli jalkatreenin kokeileminen prässissä. Joskus v 2012 ennen häitä tein sarjoja kelkka + 140kg. Vanhat painot tuntui näiden polvien kanssa utopistisilta, nyt oli tekniikka handussa.. lähdin liikkeelle painolla kelkka + 100kg. Täyspitkät sarjat, kohtalaisen hyvällä tempolla. Lisäsin painoja lisää .. 110, 120 ja 130kg:lla jaksoin tehdä 2 x 12 sarjat.


Olin yhtä hymyä prässistä noustuani. Kuritin vielä takareisiä reidenkoukistuslaitteessa. Jaloissa ei tuntunut vielä liikaa / tarpeeksi, pitääkin sanoa pt:lle, että treenataan multa joku kerta jalat kunnolla alta.


Kerrankin mahtui pt-tilaan venyttelemään ja rullailemaan rauhassa. Prässi oli kuitenkin jaloille outo rasite, niin koin tarpeelliseksi venytellä kunnolla takareisiä ja rullailla foam rollerilla (kotona oleva on turhan pehmeä hc rullailuun).


Kävin torstaina köysittelyn sijasta kaupoilla etsimässä itselleni uusia trikoita. Jouduin perua köysittelyt oikean nimettömän kipeytymisen takia. Perjantainkin kiipeilyt oli tovin uhattuna, mutta avantouinnin jälkeen sormeen ei enää sattunut yhtään, eikä satu vieläkään. 

Olen pidempään katsellut Better Bodiessien housuja, mutta ne on näyttänyt omaan silmään niin pro pöksyiltä, etten ole uskaltanut ostaa niitä (heh) ja hinnankin takia olen miettinyt muita vaihtoehtoja. Kävin kokeilemassa Konala GoFitnessin megastoressa.

Tykästyin välittömästi housujen kevyeen hengittävään materiaalin. Trikoot olivat parhaat koskaan kokeilemani, mutta hinta edelleen mietitytti. Jokin aikaa sittenhän ostin harmaat erittäin edulliset trikoot salille, mutta.. ne myös valitettavasti tuntuvat edullisilta (lue halvoilta) päällä. Usein jos yrittää päästä halvemmalla, niin sitä päätyy ostamaan vain useammat ihan ookoot niiden yhtien hyvien hinnalla.

Kävin muutaman muun lähialueen urheilukaupankin läpi löytämättä mitään. Alunperin olin odottanut löytäväni viime viikonlopu GoExposta jotain vaatteita salille ja lisäravineita, mutta messujen tarjonta omiin tarpeisiini oli varsin surkea. Yritin netistäkin etsiä itselleni jotain kivaa, Adidaksella olisi yhdet varsin psykedeeliset, mutta ne ovat se liikkeistä että verkkokaupoista loppu. Perjantaina nappasin urheilutrikoot mukaani matkalla Salmisaareen. Hyvää synttäriä minulle "vähän" etukäteen.

6 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Hyvältä näyttää trikoot! :)

GoExpon Fitness-osasto oli todellakin surkea, jos sitä oikeastaan edes oli.

-didi- kirjoitti...

thx ;)

Muistais millä messuilla oli painotus vielä enemmän fitnekseen, niin sit sinne uudestaan.

Eihän tuolla ollut kuin se yksi koju siinä biksulavan edessä..

Nora kirjoitti...

Nordic Fitness Expo pidetään Lahden Messukeskuksessa 11.-12.10.2014, se on ainakin iso fitness-tapahtuma.
Ja 13.4. on Helsingin Kulttuuritalolla Fitnesstukku Fitness Classic 2014, jossa on kai jotkut messut myös: 10:00 Kulttuuritalon ovet ja Fitness Classic -messut aukeavat. Noi sivut www.fitnessclassic.fi ei vaan toimi.

Nora kirjoitti...

Toimiihan nuo. :)
Messuille on vapaa pääsy, pitäiskö mennä?

-didi- kirjoitti...

Joo, vois mennä huhtikuussa :) Yhdessä? Siellähän on silloin kisatkin, jotka kiinnostaisi, kun naiset kisaavat.

Nora kirjoitti...

Mennään vaan yhdessä. Mulle sopis heti 10.00, kuk 11.30 pitää olla Salmiksessa biitsillä. Kisat alkaa klo 12 ja sinne pitää ostaa lippu. :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0