perjantai 21. maaliskuuta 2014

pepeperrrjantai

Viikko on ollut niin täynnä ohjelmaa, nyt on kiva vain olla kotona. Siirsimme siivouspäivän torstailta tällä päivälle, joten nyt on vielä extra siistiä.


Onneksi huomenna ei ole heti aamusta kiire minnekään, "pakolliset" menot alkavat vasta iltapäivällä. Maanantaina oli kampaaja, tiistaina olin aamupäivästä "mallina" ja iltapäivän ja illan vietin ystävän kanssa kaupungilla. Kaveri räpsi kuvia ja minä yritin käyttäytyä normaalisti kameran edessä, hurjan hauska ja pitkään odotettu hetki tuokin. 

Keskiviikkona suuntasin pitkäaikaisimman ystäväni kanssa Ikeaan shoppailemaan. Yllättävän vähällä selvisi, mutta tämä johtui vain ja ainoastaan siitä, että aviomies lupasi että lomaviikolla laitetaan kotia uusiksi jne (automaattisesti tämä tarkoittaa minulle reissua Ikeaan/Kodin1:seen).

Vähän tuli hankittua juttuja makuuhuoneen ilmeen päivittämiseksi. Sininen nukkainen torkkupeitto korvattiin uudella harmaalla ja koristetyynyt saivat uudet tyynyliinat. Makuuhuoneesta tuli nyt aikaisempaa viihtyisämpi ja rauhallisempi.


Torstaina meillä oli aviomiehen kanssa tosi .. rauhalliset kiipeilyt. Ei nyt ihan mennyt omien suunnitelmien mukaan, paljon tiukkaa vääntöä ja vihdoinkin monen uuden reitin tyyppaamista. Turha areenalla on toista väkisin pitää, kivempi olla, kun molemmilla maistuu kiipeily. Huomenna uusi yritys, tai varsinaisesti emme ole menossa kiipeilemään (urheilumielessä), vaan menin taas osallistumaan Kiipeilyurheilijoiden leikkimielisiin kisoihin.

Ihminen kun tekee nykyään töitä sellaisissa asennoissa (liiallinen istuminen) ja paljon luonnottomia liikeratoja (hiiren naputtelu ja rullailu), niin sitä tulee väkisinkin välillä oireita.. Itsellä jo viimeviikolla hiirikäsi osoitti hieman merkkejä rasituksesta, tilanne töissä on korjattu jo roller mousella, mutta pientä ylirasittuneisuutta on edelleen oikeassa käsivarressa. Toivotaan, että ote pitää hyvin huomenna kaikesta huolimatta.

Jotta nyt voi levätä hyvällä omalla tunnolla, kävin vielä siivouksen jälkeen punttiksella. Kokeilin pt:n tekemään toista ohjelmaa. En ole ihan varma teinkö kaikki liikkeet niin kuin ne olisi pitänyt, vähän oli kala kuivalla maalla olo, pitää käydä noi läpi yhdessä.

Nyt iltapalaa naamaan.. tähän tyyliin


2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Vauhdikas viikko sulla! :)
Tsemppiä kovasti kisoihin!! <3

-didi- kirjoitti...

No oli vauhdikas.. tässä kovasti jo ensiviikonloppua odotellaan, on hurjan täysi viikko tämä tulevakin.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0