sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Happy

Kun oli ainekset, tein kolmea eri raakasuklaata. Yhdet oli maapähkinävoisydämisiä, toisissa oli gojimarjoja ja kolmansissa marjojen sijasta oli kuivattua mangoa. Resepti oli sama millä olen aikaisemminkin suklaata tehnyt.


Annan smoothieista inspiroituneena aloitin lauantaiaamun erittäin terveellisellä aamiaisella, mieleen jäi avokadon käyttö.


Vihersmoothie. yhdelle supernälkäiselle

2 rkl hamppuprodejauhetta
2 dl maitoa
100g maitorahkaa
½ banaani
1 kiivi
vähän hunajaa 
vähän macajuhetta
½ avokado

Kaikki ainekset blenderiin (sain supertehokkaan aviomieheltä joululahksi) ja valmis tuotos ääntä kohti.


Vihersmoothien JA shockin tankkauksen jälkeen olimmekin sitten valmiit urheilemaan. Akilla on projektina sininen 7b 3D-seinällä, sen työstäminen oli hänen ohjelmassaan eilen. Alkulämpöjä ottaessa Aki totesi minunkin olevan valmis ko reitin työstämiseen. Olin kiivennyt samaisella linjalla olleen 6b:n kolmesti yliksessä yhteen syssyyn, niin oli sitä mieltä, että minulla olisi vaativaa voimaa myös 7b:n työstämiseen. 

Ensimmäinen nousu ko reitille oli puhdasta tuskaa, kaikki tuntui vaikealta, en keksinyt tapaa päästä ensimmäiseltä sloupperilta toisella, pieni kiroilu, hermojen menetys, alas rauhottumaan.

Toisella yrityksellä pääsin jo ko kohdan yli, sitten haasteena oli muutama pinchi. Ko kohdan on päässyt edellisen kerran Akin kanssa reittiä työstäessäni, nyt vaan oli tainnut pinchivoima kadota hetkellisesti jonnekin. Akin kehotuksesta otin apua parista toisen reitin otteesta, ja sen jälkeen ko reitti olikin jo ihan iisipiisiä. Nyt on beta kunnossa, pitäisi saada lisää pinchikestävyyttä ja.. ehkä jopa saisin nostettua yläköysigreidiäni. Hyvä, että Aki tsemppasi ja uskoi minuun, vaikken itse uskonutkaan. Kiitos :)

Aviomies meni tänään myös oman mukavuusalueensa ulkopuolelle seinillä, olen niin ylpeä hänestä. 

Temppuilimme normaaliin tapaamme kiipeilyn jälkeen vielä boulderhallin campuslaudan kimpussa. Openilla roikkumista jalkoja samaan aikaan campuslaudan alapuolella olevilla otteilla pitäen, ensimmäisillä yrkilläni taisin jaksaa noin minuutin, edeltävällä kerralla aika taisin venyä jo puoleentoista minuuttiin ja eilen jaksoin 2min14s. Toivotaan, että tuon keston lisääntyminen siirtyy myös sitten seinällä.


Tosi hyvissä fiilareissa ja nälkäisenä jo seuraavaan kertaan ajelimme kaikki koteihimme. Eilinen ilta meni ystäväpariskunnan kanssa ragletella herkutellessa. Kerrassaan hieno päivä kaiken kaikkiaan.

Tänään sitten teki mieli aamulla kaikkea terveellistä, mutta vähän myös pekonia (puolet minulle, puolet aviomiehelle). Ohjelmassa oli puntti, niin pitihän sitä tankata hyvin.


Viimeviikolla en uskaltanut/ehtinyt treenata jalkoja salilla. On vielä hieman auki mitä kaikkea uskaltaa tehdä. Päätin uskaltaa vähän kokeilla liikkeitä kevyillä painoilla.

7 min alkulämpö crosserilla

erittäin syvä leveä kyykky smithissä 4 x 12 40kg
reiden koukistus maaten 3 x 12 40kg
rouden ojennus istuen 3 x 12 25kg
staattiset pidot selkä seinää vasten 3 x tärinöihin ja jalkojen alta pettämiseen asti
trx vatsat 3 x 12
kyljet levypainolla á 3 x 12

Syvien vatsojen treenaamisen jätin välistä, tänään olisi EHKÄ tarkoitus vielä tehdä pilatesta kotona. 


Salin jälkeen shokkihoitoa kintuille avannosta.


Avantokertoja on nyt kertynyt itselle jo 15 kpl, se on 15 kertaa tänä vuonna, 15 kertaa itsellä ikinä. Tänään olin äitini mukaan 30s vedessä ja matkaa taittui jo 20m. Koko ajan sujuu paremmin. 

Hetken aikaa tuntui, että oma avantokestävyys olisi kokenut takapakkia, mutta tänään ilman ei tuntunut niin kylmältä ja vesi ei sattunut, kädet oli muuttumassa jo tunnottomiksi, mutta ei ollut kipua. Minulla on vielä pieni matka äidin 50 sekunnin aikaan avannossa. 


0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0