tiistai 22. maaliskuuta 2011

back to karppi.. ainakin vähäksi aikaa

Nyt mä aloin toteuttaa sitä, pitkään kaipaamaani karppausta <3

Pizzaa The Pizzapohjalla
http://didikokkaa.blogspot.com/2009/09/pizzaa.html



Aamiaismöttösiä (http://didikokkaa.blogspot.com/2011/03/aamiaismottoset.html) nam nam.. ja mustaa kahvia. Pitää opetella juomaan kahvi taas mustana.



Katsellaan miten hyvän jaksaa treenata ruokavalion ollessa vähähiilihydraattisempi. Jos tuntuu, ettei jaksa treenata, niin sitten pitää muuttaa ruokavaliota sellaiseksi, että jaksaa. Simppeliä.

2 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Mun lempparipizzapohja on kans karppi, ja vielä vähähiilarisempi kuin tuo. Oon muokannut sen vehnättömäksi Kaisa Jaakkolan Flowfood-ohjeiden Bodypizzasta. Pellilliseen tulee 150g maitorahkaa, 3 munaa, 1,5 dl Fibrex-sokerijuurikashiutaleita 30g soijajauhoja ja 1,5 tl leivinjauhetta ja ripaus suolaa + halutessa yrttejä. Taikina on löysä mössö joka levitetään pellille ja esipaistetaan n. 5min ennen täyttöä. Meillä jopa mies pitää tästä enemmän kun tavispohjasta, olin yllättynyt! Mut hyvää on!

-didi- kirjoitti...

Täytyykin kokeilla tuota reseptiä, kuvittelin meidän kaapista löytyvän tuota sokierjuurikashiutaletta :) Kiitos vinkistä :)

Kyllä meilläkin tuo alas menee, mutta mieluiten tuo kuitenkin tekee omat pizzat... ei sinänsä huono, riittää mullekin enemmän.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0