perjantai 4. maaliskuuta 2011

punttiperjantai



työpäivän asu

college - Esprit
mustat "sametti" legginssit - RUT M.FL.

Kiva työpäivä, kun se loppui :P No ei, viihdyn kyllä töissä, mutta tätä viikonloppua on vaan tullut odotettua kovasti. Vihdoinkin saa olla hissukseen kahdestaan avopuolison kanssa kotosalla... tai no kotona ja kotona. Me vallataan huomenna illalla mun vanhempien koti, mennään sinne saunomaan, syömään ja jäädään vielä yöksi. On ollut harmittava viikko siltä kantilta, että avopuolisolla oli yövuoro, joten neljään yöhön ei sitten päästy nukkumaan samaan aikaan.

Tänään suuntasin nopsaa kodin kautta salille. Saan kuin saankin tällä viikolla tehtyä 3 salitreeniä. Tuo kolme tuntuu kyllä kauhean vähältä. Pitää yrittää miettiä aikataulut paremmin TAI sitten vain on hyväksyttävä se tosiasia, ettei minun aikana vain yksinkertaisesti riitä 4 kertaa punttia, kerran kiipeily ja kerran zumbaa viikossa.. plus sitten vielä silloin tällöin crossingit siihen päälle. Mä en tosin tee täysin oikeaoppisesti tuota salitreeniä, välillä yhdistän esim löysän crossingin tai vaikka zumban ja salin, mutta vain silloin kun tunnin jälkeen on vielä sellainen olo, että paukkuja löytyy. Turha sinna salille on mennä, jos on mehut loppu.



toppi - Nike
juoksuhousut - Nike
kengät - Nike
salihanskat - Casall
palautusjuoma - Fast Dietmix

Heti treenin jälkeen salilla... kuva siis. Oliko vaikea arvata :P Ei muuten näy tuossa kuvassa, mutta mulla on vasen olkapää omituinen, se on eri tasolla kuin oikea. Huomasin sen tänään tehdessäni vipunostoja sivulle. Gummallista.

Salille oli kova kiire, koska olimme menossa yhden kaveripojan kanssa kaupoille, siitä huomenna lisää mahdollisesti.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0