lauantai 19. maaliskuuta 2011

Työ tuottaa tulosta

Näillä lähtee aamu käyntiin..



.. on lähtenyt jo melkein vuoden ajan näin.


Kävin eilen salilla kehonkoostumusmittauksessa, tulokset olivat oikein miellyttävät, painoa on tippunut erinomaisesti ja rasvaprosentti on tippunut. Kaukana ollaan vielä rasvattomasta, mutta kehityksen suunta on oikea.

Kiva päivä tiedossa, suuntaan kohta koiran kanssa aamulenkille, sitten töihin tekemään ne pari juttua, mistä eilen kirjoittelinkin, sitten salille ja illalla kihlajaisiin.

Kokeilin tuossa yhtä vuosi sitten pappani hautajaisiin ostamaani pikkumustaa mekkoa. Silloin se oli vähän nafti, repeytyi jopa hautajaisissa (noloa). Nyt se vaan sujahti päälle, vatsan kohdalla oli jopa löysää, melkein S olisi nyt sopivampi koko. Tästä innostuneena kokeilin yhtä ihanaa Hampurista ostamaani One Green Elephantin mekkoa, jota en olen käyttänyt sitten 25-vuotissyntymäpäiväni. Sekin meni erinomaisesti päälle. Nyt on sitten kaksi vaihtoehtoa illan asuksi :) Ältsiä.

Musta antaa enemmän anteeksi, jos menkkaturvotus alkaa iskeä iltaa kohti, punainen on brutaalin rehellinen, olisikohan tuo peräti kokoa xs? S se on nyt vähintäänkin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0