lauantai 26. maaliskuuta 2011

kuva-arvoituksen vastaus

Eli tosiaan joo, olin pakannut treenilaukkuuni juoksumatolla juoksemista varten lenkkarit. Toissapäivänä olin käynyt crossing-tunnilla sekä juossut juoksumatolla iloisesti eriparilenkkarit jalassa, mutta eilen sitten hoksasin tuon pienen eron vetässäni lenkkareita jalkaa :)

En kahdannut sitten enää tarkoituksella lähteä treenaamaan eriparilenkkareilla. Nyt laukussa odottavat mun mustien salikenkien lisäksi samaa paria olevat Asicset :)

Tänään oli tarkoitus lähteä boulderoimaan illalla, se jää väliin nyt. Toisessa kädessä on toisen asteen palovammoja, ei taida tulla karkeista otteista kiinnipitämisestä yhtään mitään. Täytyy kysellä, että pääseekö sinne pällistelemään ilmaiseksi. Kävi pieni onnettomuus eilen kotona, meillä kävi vieraita. Yksi ei huomannut pöydällä palavaa kynttilää, vaan heitti takkinsa siihen päälle. Sellainen takki sitten muuttui muoviksi ja palavat muovisulat päätyi sohvalle, joka meinasi sitten syttyä palamaan. Ajattelin nopealla käsiliikkeellä sitten sammuttaa palon, niin ... nyt on sitten toisessa kädessä palovammat.

Se takki roihusi mun pään takana, hyvä etteivät mut hiukset syttyneet palamaan.

Eilen käsi oli niin kipeä, ettei kättä tohtinut ottaa pois vedestä lainkaan, nyt pystyy jo kirjoittaa ja liikuttaa kättä normaalisti. Säikähdyksellä päästin. Ainoa mikä vituttaa on se, että tänään tosiaan ei päästä boulderoimaan. Toinen mikä harmittaa, on se että saamma TAAS roudata tuon sohva jonnekin. Vastahan se verhoiltiin puolisen vuotta sitten. Tietty jos noi menee jonkin vakuutukset piikkiin, niin maksaisikohan se vakuutus tuon koko hoidon?

Onneksi auto sentään saatiin korjattua, ettei tarvitse sitä lähteä tänään raahaamaan korjaamolle.

4 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Hui!

Hurjan kuuloinen tuo palotilanne! Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin, itselle eikä kodille. Ehkä vieraskin oppi, että takkeja ei heitellä kylässä pöydälle vaan ne voi jättää jonnekin niille tarkoitettuun paikkaan.

-didi- kirjoitti...

Se oli aika nasty, onneksi alkaa käsi olla siinä kunnossa, että ehkä sitä ei joudu montaa päivää sitä varoa.

Täytyy toivoa, ettei vieras pelästynyt, ja uskaltaa vielä tullakin meille.

Vaniljalatte kirjoitti...

Moi,

kotivakuutuksen pitäisi kyllä korvata, mutta siitä joutuu tietysti maksamaan omavastuun, joka useimmiten on 150 €.

Toinen vaihtoehto on, että vieras hakee omasta vastuuvakuutuksestaan (kuuluu yleensä kotivakuutukseen) korvausta. Voitaisiin luultavasti katsoa että tilanteessa on ollut kyse tuottamuksellisuudesta, eli vieras on ollut vastuussa aiheutuneesta vahingosta koska se aiheutui hänen huolimattomuudestaan...(Silloin hän joutuu maksamaan omavastuun, ja korvaus maksetaan teille.)Vastuuvakuutus korvaisi myös lääkärikulusi, jos jouduit hoidattamaan kättäsi.

-Lilo

-didi- kirjoitti...

Joo, selvittelin sitä, ja se on tosiaan 150.. If:llä kertyy vielä bonusta, jonka voi käyttää omavastuuseen.

Mutta joo, kyllä toi mielestäni kuuluu vahingonaiheuttajalle. Lupasivat selvittää asian vakuutusyhtiöstään.

En onneksi joutunut lääkäriin asti, ihan kotikonstein on kättä paranneltu.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0