maanantai 14. maaliskuuta 2011

SW V IV &VI

Olosuhteiden pakosta jäi tänään zumba väliin, on avokin säbäilta. Neuvokkaana sitten päätin tehdä kotijumpan, eli

- kyykky x 15
- etunojapunnerrus x 15
- penkkidippi x 15
- supermies x 15
- vatsarutistus x 15 (saattoi ehkä mennä vähän enemmän :P )
- hoover 20-30 sek

Tuota tein sitten neljäkierrosta ja aikaa kului paria minuuttia yli 30 minuuttia. Oikein hyvä. Hankalaa vaan kotona jumppaamisesta tekee tuon koiran läsnäolo. Vatsarutisten ja supermiesten tekeminen on lähes mahdotonta ilman, että koiraa hyppii jalkoja tai käsiä vasten :) Se luulee, että leikitään. Retuuttaa sitten vielä oravalelunsa naaman viereen. Kerran onnistuin saamaan hedarin huuleen.

Mutta se viikonlopun kohokohta, Star Wars -maratoni ja tapasilta kaveripariskunnan ja ystävättären kanssa :) Tätä olikin odotettu, juteltiin kaverin kanssa, että jo viime kesästä oli ollut tarkoitus viettää tämä ilta.

Sunnuntaina kävin tekemässä kevyen salitreenin, superkevyen, ja riensi takaisin kotiin laittamana ruokia. Avopuoliso oli ihana, se antoi mun häärätä keittiössä itse siivotessaan kodin. Mulle tuli hieman morkkis, mähän olin ihan onnesta soikeana, kun pääsin toteuttamaan noita reseptejä, joita oli jo pitkän aikaa netistä selvitellyt... ja toinen taasen joutui siivoamaan. Ehkä avopuoliso ei tunne samanlaista intohimoa ruoanlaittoon, joten se ei tajunnut saaneensa sen lyhyemmän korren :P

Näistä raaka-aineista oli sitten tarkoitus valmistaa meidän osuutemme illan fiestasta, espanjalaisia lihapullia tomaattikastikkeessa, cuscusia, juustosalaattia, melonia ja serranokinkkua sekä guessidilloja.



Kaveripariskunta oli tehnyt taivaallisia tonnikalacrepesejä, marinoidut itse katkarapuja ja oliiveita ja olivat vielä keksineet tehdä suklaachilibrownieita, jonka kanssa tarjoiltiin vaniljajäätelöä, taivaallista. Ne katkaravutkin olivat niin hyviä, että innostuin ottamaan niitä jopa lisää sen yhden lisäksi, mitä lupasin vähintään syödä. En siis ole koskaa aikaisemmin syönyt katkarapuja.

Koko iltapäivä ja osa illastakin meni sitten näitä katsellessa.



Sovittiin kaverin kanssa, että tällaisia kokkausjuttuja saa olla enemmänkin. Teemaillat ovat kivoja, tulee kokeiltua sitten jotain erilaista. Mä innostui tosi paljon tuosta lihapullien tomaattikestikkeesta, tein siitä tänäänkin ruokaa itselleni. Reseptit luonnollisesti kirjoitin ylös ruokablogiini: didikokkaa.blogspot.com

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0