torstai 10. maaliskuuta 2011

keskiviikkoa mm. kuvina

Eilen ennen inhottavan flunssa puhkeamista oltiin tällaisessa asussa töissä



valkoinen paita - GT
neule - H&M
koru - Indiska
farkut - Crocker



Lisänä edelliseen
huivi - H&M

Eilen töissä oli varsin saamaton päivä saatuani kummipoikani ihmetelväksi pariksi tunniksi :) Pikkuinen oli taas aivan uskomattoman ihana, leikittiin koko ajan. Mimikin kävi pikkuista ihmettelemässä. Mimi ei edes enää ole pahemmin mustasukkainen ihmislapsen takia.

Vauvanvahtimisen jälkeen oli tarkoitus lähteä reippaasti kiipeilemään, olin vain unohtanut ottaa mukaan sarjalippuni, joten piti se hakea kotoa.. ja .. olin sitten pakannut myös avopuolison housut pois hänen laukustaan. Vaihtoehto a olisi ollut se, että olisimme ajaneet kotiin ja takaisin, johon olisi kulunut aikaan varmasti puolisentoista tuntia, tai vaihtoehto b pikainen visiitti viereiseen kauppakeskukseen uusia housuja ostamaan.

Onneksi siis vanhat pöksyt olivat muutenkin heikossa hapessa, että uusien housujen ostaminen oli joka tapauksessa ajankohtaista.



Kiipeillessä saimme kevyesti kulumaan kaksi ja puoli tuntia, orastava flunssa ei tuntunut kuin vasta pienenä kutinana nielussa. Urheilun jälkeen alkoi sitten yskiminen ja pieni tukkoinen olo. Kiipeily onnistui hienosti, olemme jo siirtyneet 4 -tason reiteistä 5a:n ja 5b:n reitteihin :) Neloset on jo ihan läpihuutojuttuja, mahtavaa :)

Multa jäi vain vielä se yksi seinä kokeilematta, mikä viimeksi muljautti lavan. Ensikerralla sitten. Myös se toinen seinä, mikä toissakerralla jäi kesken, odottaa päihittämistä. Pääsisipä jo uudestaan :)

Pitkä urheilurupeama vaati tietenkin myös hyvän tankkauksen, pannulla käytetä lohta-pennepastaa sekä kirsikkatomaatteja salaatti-kurkku -pedillä.



Täytyy vain toivoa, että tässä nyt pääsee tästä orastavasta taudista eroon. Harmittaa niin hirveästi, olisin tosiaan tänään halunnut salille, huomenna on kaverin synttärit, lauantaina ja sunnuntaina olisi ollut tarkoitus mennä salille sekä sunnuntaina ystäviä tulee viettämään leffapäivää.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0