maanantai 16. toukokuuta 2011

Mukavaa maanantaita

Uusi viikko aloitettu salilla, olkoon nyt turha löysäily ohi ja takaisin urheilun pariin :) Aamulla suunnattii äidin kanssa jo ennen seitsemää salille. On tosi ihanaa, että äitini on innostunut käymään salilla, eipä olisi tullut yksin lähdettyä tänään urheilemaan heti aamusta.

Hyvä treeni, alkulämpöä kuntopyörällä, vähän muutin treeniä sellaiseksi, etten nyt kauheasti rasita jalkoja tai polvitaipeita, mavet ja jalkaprässi jäi tekemättä. Vastapainoksi lisäsin juupas-eipäs -liikkeen, lisää kylkiä ja vatsoja.



Penikoista, eilen laitoin avopuolison sekä äidin hieromaan sääriäni. Avopuoliso oli hurjan hellä, hieroi hyvin, mutta ei niin että olisi tuntunut pahalta.

Äitini sitten antoi palaa (ties vaikka olisi purkanut jotain patoutuneita agressioista o_O). Mä kiemurtelin ja huusin kurkku suorana sohvalla. Ai että sattui.. ja nyt tuntuu edelleen hassulta sääressä.

Monesta paikasta ole kuullut kehuttava Voltaren geeliä, joten kävin sitä tänään ostamassa. Kyselin farmaseutilta vinkkejä, samat litanniat tuli kuin mitä eilen googletin. Farmaseutti suosittelin hierontaa, ja tänään itseasiassa varasinkin jo ajan ystävättären runnottavaksi.



Suunnitellusti suuntasin tänään terapian jälkeen suoraan Kampin keskukseen ja 4 runners kauppaan. Olihan mulla joku budjetti sinne mentäessä, mutta jotenkin nää kengät vaan sitten vaan tuntui parhailta. Myyjä käskytti mua tekemään parit kyykyt kaupassa, siellä selvisi minun jalkojen kääntyvän lievästi sisäänpäin, ylipronaatio tms.

Asics Gel Kayano 17, Women




Asicsin tukevin klassikkomalli. Tuettu sekä hyvin vaimennettu. Vaimennuksesta huolehtii TwistGel kannassa ja päkiässä. Tukevuuden takaa Duomax-pronaatiotuki sekä Spacetrusstic-välipohja. Ulkopohjassa kulutusta kestävä Ahar+ -kantaosa. Soveltuu juoksijalle, joka haluaa kengältään tukea sekä todella hyvää iskunvaimennusta. Myös raskastekoisille juoksijoille.
http://www.megasport.net/asics-gel-kayano-women-p-807.html

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mä ajattelin ihan jotain muita kenkiä.
On noikin kyl hienot!

-didi- kirjoitti...

Joo, mä tajusin kans mitä tuli mieleen pinkeistä.. noihan on valkoisen pinkin hopeiset avaruuspopot :)

Alkaa muuten säärissä vähän helpottaa, ja eilen pystyi kävellä oikein hienosti, eiköhän näistä koivista vielä ehjät tule :) Kiitos!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0