lauantai 28. toukokuuta 2011

se on siinä!

Ikean kautta sitten taas alkoi tänään uurastus



Ikeasta ostosten kanssa Askon kautta Kodin1:een.. ja sieltä kotia laittamaan. Aikaisemmalla Ikea-reissulla ostin tuon keltaisen lasten hiekkalaatikkolelun itselleni multatöihin. Vuosi sitten onnistuin ostamaan niin tuoretta multaa, että siinä oli hurja määrä eläviä matoja. Välttyäkseni mahdollisesta uudesta matokontaktista, hankin sitten tuon. sillä oli erittäin hyvä kauhoa multaa kukkaruukkuihin :)



En tässä onnistunut jotenkin lainkaa tallentamaan sitä seesteistä harmonista rauhantunnetta, joka nyt parvekkeellamme vallitsee. Vaihdoimme futonin päälle Ikeasta tarjouksessa olleen pussilakanasetin :) Olimme alunperin miettineet muotoon ommeltua aluslakaa futonin päälle, mutta avokin ideasta päädyimmekin tähän ratkaisuun. Avopuoliso haluasi meidän myös hankkivan Ikeasta rahin. Askosta puolestamme ostimme pienen klaffipöydän. Lattia on Kodin1:stä ja valkoiset tyynyliinat Ikeasta RITVA-mallistoa.



Uutta kuvassa, vuosia vanhat parvekekalusteet saivat uudet istuintyynyt (Ikea: RITVA) sekä uudet päällystet vanhoilla tyynyillä.



Sen verran parvekkeelle tuli vielä tämän kuvan ottamisen jälkeen, että iskin toiseen päätyyn vanhan hyllykön, joka oikeataan kuuluu kylpyhuoneeseen :D Se oli yksiössä käytössä sen oikealla paikalla, kylpyhuoneen seinällä, mutta nyt muuton jälkeen se on lähinnä vain kerännyt pölyä.

Pitää yrittää vielä vangita se harmoninen tunnelma kameralla, kuhan vain onnistun löytämään tuolta kotoa järkkärini akun laturin.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Sun täytyy kutsua mut lounaalle tai kaffelle kun teidän kämppä valmis!!

-didi- kirjoitti...

Sara, mikä jottei :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0