lauantai 28. toukokuuta 2011

Perjantain proggikset

Eilen puu- ja rautakauppareissun jälkeen suuntasiin kotio. Tällainen oli lähtötilanne.



Päivän päätteeksi olin saanut kodin tähän pisteeseen. Yllätin itsenikin sillä, kuinka paljon onnistuin kuudessa tunnissa saamaan aikaan. Eletkroniikkaa en alkanut yksinäni kantamaan, enkä saanut ruodattua ylijääneitä laattoja minnekään. Keittiöönkin sain verhot laitettua, pöydät putsattua jne.



Eilen ohjejlmassa oli myös pienen seinäpätkän maalaaminen wc:n ja pesuhuoneen välillä. Remppamiehet olivat kyllä maalanneet uuden rakentamansa seinän, mutta se oli jätetty valkoiseksi, vaikka se alunperin oli aivan muunvärinen. Ei hätää, onneksi meillä oli kellarissa vielä maalia jäljellä. Starkissa sanoivat, ettei vuoden vanha maali olisi enää välttämättä hyvää, mutta onneksi tuo oli kunnossa. Olisi tullut aika kalliiksi yhden puolen metrin seinän maalaaminen. Wc:nkin maalasin. Avopuoliso oli tasoittanut seinät, kun niistä oli rapissut hieman pintaa pois meidän irroittessa lattialaatat.





Alla olevassa kuvassa näkyy tämän päivän projekti. Tarkoituksena olisi paneloida pesuhuoneen katto. Kävin tosiaan ostamassa 40 m kattopanelia. Alunperin uhosin itse ostavani naulapyssyn, mutta .. eihän minulla ollut mitää käsitystä siitä millainen laite se on. Sain sitten eräältä asiakkaaltamme ko laitteen lainaan.



Täytyy tästä mennä pihalla kohta opettelemaan naulapyssyn käyttämistä. Siinä on vaikka mitä osio, on joku kompura (tarkoittikohan se jotain kompressoria), miljoona metriä jotain letkuja ja sitten joku laukku, missä on varmaan itse pyssy.




Tuollainen fiilis :)

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Voi mitä reippautta!
Meidän pitäisi rempata asunto ennenkuin laitetaan myyntiin ja mitä ollaan tehty? Ei vielä mitään! :D

-didi- kirjoitti...

Heh, no siinä sitten pari päivä ennen näyttöä vaan kauheassa paniikissa siivoamaan :P Been there, ensimmäinen oma asunto tuli myytä jokin aikaa sitten.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0