perjantai 9. syyskuuta 2011

ei mun päivä

Juoksulenkki (6,38 km /39 min) takana ja nyt palkkaria naamaan. Olen viimeaikoina ymmärtänyt palkkari tärkeyden kovien urheilusuoritusten jälkeen. Ihan esimerkiksi järkevän syömisen kannalta on tärkeä vetää palkkari naamaan, ettei verensokeri ala heittelehtiä. Ei tule sitten himoissaan vedettyä kaikkea mahdollista naamaan, vaan järki pysyy loppupäivän ruokailuissa. (huom! mulla on uusi supersöpö sheikkeri, Prismasta alle 4 € muistaakseni)


Ainahan ei voi olla erinomaisen onnistunut juoksu. Tänään juoksuvauhdissa ei varsinaisesti ollut mitään vikaa, oli vaan kovemmat odotukset omista kyvyistään. Askeleesta puuttui täysin se keveys ja iloisuus, mitä oli ollut viimeksi lenkkeillessä.

Hyväksynkö vain selityksen, ettei se juoksu yksinkertaisesti aina voi juosta, vai alanko eritellä syitä miksi juoksu oli tänään hankalaa. Aloitus oli vaan turhan kova.. eikä kroppa ole tainnut toipua vielä täysin kuukautisista... ja kuu oli varmaan väärässä asennossa :P En mä tiedä :D


Tänään jalassa olivat uudet ystävättäreltä saadut NB:n lenkkarit ja kännykässä oli RunKeeperin sijaan Endomondo. Kengät tuntui ihan ok:lta jalassa, mutta ehkä kuitenkin pidättäydyn seuraavien kolmen viikon ajan vanhemmissa uusissa Asicsissani. Kengät olivat kyllä hyvät, tuntuivat vain erilaisilta, Asicset kun ovat kuin ilmaa.. nämä kengät olivat puolestaan hyvin "tuntuvat". Ei huonot kuitenkaan, kyllä nuolla juoksee.

Ja Endomondosta. En tiedä oliko virhe ohjelma päälle äänien kanssa. Ohjelma ilmoitti musiikin lomassa aina, milloin kilometri oli juostu, mutta se ilmoitti myös kierrosajan. Sinänsä kierrosajan kuuleminen oli hyvä, sillä se motivoi kiristämään tahtia jos meinasi alkaa löysäillä. Minulla on vain Endomondosta ilmaisversio käytössä, en ainakaan ole tästä vielä löytänyt lenkin jälkeen jokaisen kilometrin aikaa juoksn jälkeen ohjelma ilmoittaa vain ka ajan.

Lenkissä positiivista oli ..



musa .. Rammstein <3


0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0