torstai 8. syyskuuta 2011

koiranilma

Meidän pikkuinen on aika fiksu, se hiffasi kulkea sateenvarjon alla välttyäskeen kastumiselta. Mimi ei tuntunut nauttivan syyssateesta yhtä paljon kuin minä.


Minulla oli hirmuinen kriisi töiden jälkeen, olin suuntaamassa vanhimman ystävättäreni kanssa ulos syömään, eikä minulla ollut mitään päällelaitettavaa. Liioittelenko? No toki. Tuli vaan sellainen olo kuukautisten takia, ettei mikään mahdu tai sovi päälle. Valitsin lopulta varsin mustanpuhuvan kokonaisuuden.

ajaton klasikko - henkkamaukan tekonahkatakki
huivi - pieces
neulapaita - Repeat
farkut - Crocker
kengät - S.Oliver

Tuolle huiville voisi käydä ostamassa jo uuden version, joku musta tuubihuivi tms, tuo alkaa olla jo vähän turhan virttynyt ja venynyt. Tietenkin.. voisihan sitä itsekin tehdä tuollaisen, tarvitaan vain vähän lankaa ja liian isot puikot .

Päästyäni keskustaan suuntasimme ystävän kanssa syömään Mikonkatu 15:sta sijaitsevaan Vapianoon (http://www.vapiano.de/frame.php?lang=fi)

 
 Ravintolassa oli hassulta tuntuva menettely, tuli ihan joku kouluruokailu mieleen, kun ruokaa piti mennä jonottamaan tiskille, jossa ruoka valmistettiin. Ovella myös lätkäistiin käteen kortti, jolle piti sitten ladattiin tilattujen ruokien ja juomien summat, ja lähtiessä ravintolassa sitten maksettiin kortille kertyneet ostokset. Ruoka oli erittäin hyvää, mutta ruoan odottamisessa kesti häkellyttävän kauan.

Myös yksi seikka tuosta kortista, mikäli sen hukkaa, niin joutuu tuosta hukatusta kortista maksamaan 50 € kassalla lähtiessä.Motivoi pitämään sen löydyksissä.


   

Oma annokseni: Calzone - kinkkua, mausteista italialaista makkaraa, tomaattikastiketta, sieniä ja mozzarellaan .. ja Corona limellä .. NAM!

 

Ruokailun jälkeen siirryimme vielä Prahaa yhdelle parantamaan maailmaa.. tai ainakin meidän omaa oloamme :D Valitsin sitten listalta hauskimman kuuloisen siiderin maistettavaksi. Älkää antako nimen hämätä teitä.. siideri ei ollut vihreä *snif*

Ystävättären tapaaminen oli erinomaista terapiaa, aina välillä ehdin kasata kaikennäköistä angstia oman pään täyteen, ja tekee hyvää päästellä ne ulos. Ehkä seuraavalla kerralla ystävär saa minulta myös suunvuoron :D

Terapiasta muuten, pitäisi tässä pikkuhiljaa miettiä jatkoa. Kohta on kaksi vuotta terapiaa takana, vielä olisi mahdollisuus saada tukea yhteen vuoteen. On vahvasti sellainen olo, ettei tätä kahdesta viikossa tahtia tarvitse enää, en tiedä tarvitseeko edes kerran viikossa. Tietenkin olisi kiva olla optio siihen, että voi käydä joskus jossain, jos on kovasti sellainen tunne että, mitään akuuttia vaan ei ole ollut enää pitkään aikaan.

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

eilen oli ihana koiranilma, juoksenneltiin koiruude kanssa sateessa ja oli hauskaa! :D

-didi- kirjoitti...

Mun pitäisi varmaan hankkia sellaiset kengät .. ja vaatteet, jotta sateessa juokseminen olisi vähän kivempaa :) Ja mimille kunnon sadeasu myös :D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0