maanantai 26. syyskuuta 2011

tytön paras ystävä

.. eivät ole timantit, vaan ihanat hyvin istuvat farkut.



neuletakki - Zara
paita - Zara
farkut - Crocker
kengät - DinSko

Tyylilleni uskollisena tässä päiväasukuvaa huonolla valoituksella :D Mutta siis parhaat farkut ikinä jalassa ovat nuo Crocker -farkut. Malli on erittäin legginssimäinen, vetoketjukaan ei ole keskellä edessä, vaan vasemmalla sivussa.  Usein farkut tuntuvat venyvän ja vanuvan, ja niihin tuppaa tulla inhottavat polvipussit. Nämä farkut ovat kuin löymättömät aina päälle laittaessa. Ihanat <3
The farkut ne on noi.. mutta vaan eri värjäyksellä

Kun on hyvät farkut, niin on myös hyvä ja itsevarma olo.

Paremman ja itsevarmemman olon saavuttamiseen jatkuu Lite-kuuri. Tilasin parin kaverin kanssa eräästä nettikaupasta nätä ProFx-patukoita laittoman edulliseen hintaan, yksi laatikko (sis 24 kpl patukoita) maksoi vain 50€. Tässä pääsee jo about samoihin hintoihin, kuin mitä maksaisi ostaa joka päivä välipalaksi laktoositonta maitorahkaa.


Mieltäni on hieman painanut se, että olen niin kovasti Liteä kehunut. Mä en pysty enää suositella kenellekään ko palvelua, ruokailu on kyllä hyvin suunniteltu ja salitreeniohjelmat ovat erinomaiset, mutta muutosta ilmaiseen GFG:hen ei ole merkittävästi, se mitä lupailtiin lisää FGF:hen .. niin se ei ainakaan ensimmäisen viikon osalta tunnu toteutuneen lainkaan odotetulla tavalla.

Eli edelleen olen kovasti sitä mieltä, että Fitfamin ohjelmat toimii, mutta Liteen liittymällä ei todellakaan ainakaan vielä ole saanut rahoilleen vastinetta.

Onneksi positiivistakin löytyy tällä päivälle, tänään pääsin jo salille crossaamaan. Tein mukavan tunnin kevyen crossauksen ja kunnon venyttelyt päälle. Eilinen juoksu ei tunnu kropassa yhtään, ja tämä on hyvä merkki siitä, että se kahden tunnin rajapyykki ei välttämättä ole ehkä mahdoton.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mistä tilasitte noita noin halvalla? Mäkin voisin, kun kerran niistä pidän.

-didi- kirjoitti...

Noi on tilattu semmoisesta kuin kamppailuvaruste.fi

Sieltä saisi muitakin juttuja just nyt erityisen edullisesti, en tajunnut tilata niitä kun ekaa tilausta tein.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0