lauantai 10. syyskuuta 2011

toisen viikon punnerrukset

Kohta on takana toinen viikko 100 punnerruksen haasteesta. 


tiistaina 9-11-8-8-11
torstaina 10-12-9-9-14
tänään lauantaina 12-13-10-10-20

Huomenna sitten teen maksimipunnerrustestin, on kyllä sellainen kutina, että punnerruksia menee yli 25 kp.. mutta katsellaan.

Mua hieman pelotti tämän viikon punnerrukset, koska en tosiaan ole koskaan aikaisemmin ollut hyvä punnerruksissa. Teki melkein mieli luovuttaa, olla tekemättä noi.. ihan vain, koska pelkään epäonnistuvani tässä haasteessa, sata punnerrusta tuntuu NIIN kaukaiselta. Äsken olikin yllättävää ylittää viimeisen punnerrussarjan maksimi jopa viidellä punnerruksella. Mitä sitä olisikaan saanut, jos selkään ei sattuisi? Toivotaan huomenna parempaa selkäonnea ja punnerruskuntoa, niin voisi päästää jo kolmannella viikolla "kovimmalle" sarakkeelle.

Mä tiedän, että muutama muukin on osallistunut tähän haasteeseen. Miten teillä haaste sujuu?

Tänään on poikkeuksellinen päivä, olen illan kahdestaan Mimin kanssa kotona, päivän urheilut on jo urheiltu ja sosialisoinnit takana. Aamulla oli äidin kanssa salilla jo ennen kahdeksaan, ja puolesta päivästä iltaan olin Vantaan sotavetaraaniyhdistyksen 35 vuotis juhlassa auttamassa ja tarjoilemassa kirkolla ( siellä oli monesta muustakin Marttajaostosta marttoja auttamassa).

Ihan vähän pitäisi kyllä tehdä jotain rakentavaa tänään, ehkä siivota vaatekaappi, joka tuossa keskiviikkona pahimpien menkkakiukkujen aikana räjähti makuuhuoneeseen. Samalla kun siivoan kaappia, voisin katsoa kirpparille meneviä vaatteita. Olisi yksi työ-/opiskelujuttukin tehtävänä, mutta sen voisin katsoa huomenna kiipeilyn ja juoksulenkin jälkeen.

Tämän illan pääaktiviteetti on kuitenkin pikkuisen kanssa leikkiminen ja television katsominen. Kun kissa on poissa, hiiret leikkivät.. meillä se tarkoittaa sitä, että katselen kaikkia superkorneja romanttisia höpöhöpöelokuvia.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mä jätän punnerrukset tänään väliin kun huomenna ne kiipeilyt ja juoksulenkki.

-didi- kirjoitti...

No mulla noi määrät ei ole vielä niin hirveitä, että ne vaikuttais huomenna kiipeillessä.. toivottavasti .P

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0