sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Remontti-didi

Eilen oli vapaapäivä, mutta se ei tarkoittanut mahdollisuutta nukkua myöhään. Aamu alkoi kodin siivouksella, jumpalla ja haasteen mukaisilla punnerruksilla. Oli hävettävän ponnetonta punnertamista, perjantain lenkki tuntui vielä kropassa. Sain kuitenkin tehtyä ohjelmanmukaiset määrät.

Mun pikkuinen tykkää osallistua jumppaan, punnertaessa se hyppii iloisesti naaman edessä.. ja selkälihasliikkeissä se yritti napata mun jalkoja suuhunsa :D



Yksi syy eiliselle aikaiselle herätykselle oli se, että piti saada kaikki hommat tehtyä ennen ryntäämistäni pikkusisko uuteen kotiin kummipoikaani vahtimaan. Saavuttuani talolle sain vain huomata, että vauvanvahtimiset vaihtuivat remonttihommiin :D

Onneksi olin muutenkin ajatellut auttavani remontoinnissa niinä hetkinä kun vauva nukkuu, niin vaatteet soveltui sotkuiseenkin työhön. Nyt ehdin nähdä kummipoikaa vilaukselta keittiönsuojaamisen ja maalaamisen välillä :D En valita, oli kivaa touhustaa pikkusiskon kanssa, samalla ihmetellä asioita. Remontoiminen tuntui myös paljon hauskemmalta, kun se ei ole omassa kodissa .. ja pakollista.



Eilen olin törmännyt vanhempien lähellä yhteen lapsuudenkaveriin, hän vinkkasi olevansa järjestämässä bileitä Jätemäellä, ja kehotti tulemaan, jos ei ole mitään muita suunnitelmia lauantai-illalle.



Tuli sitten käytyä jätemäellä. Bileillä oli tosi kiva idea, maisemat jätemäeltä ovat aika mukavat, tasanne on taas niin korkealle, ettei sinne kantaudu ääniä alhaalta. Ehdittiin vasta puolisen tuntia pääesiintyjän aloitettua. Musa oli yllättävän hyvää, vaikka kyseessä oli ilmaiskeikka. Soittivat vähän Infected Mushroom -tyyppistä musiikkia.



Ylhäällä oli sen verran kiva meininki, että jos tänään ei olisi ollut työpäivä, niin olisi ollut mukava liittyä bilettäjien joukkoon ja jäädä tanssimaan.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0