sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Game of Thrones

Olen onnistunut koukkuuntumaan minulle uuteen HBO:n sarjaan.


Mukavasti meni eilen ja tänään ilta katsellessa jaksoja ja nautiskellen. Sarjaa on luonnehdittu keskiaikaiseksi Sopranos-sarjaksi (en ole ikinä katsonut Sopranosia).. ja HBO:lle tutulle tyyliin sarja on täynnä seksiä ja verta.


Oli se jo aikakin saada viimeinen viimevuoden joululahjapunaviini tuhottua, alkavat uuden joululahjaviinit nimittäin taas tulla. Niitä viinejä ei tule paljoa, mutta me vaan juodaan niin vähän ihan muuten vain kotosalla. Viini oli ihanaa Argentilaista malbecia, ei mikään juustoviini, mutta onneksi kun ei olla niin fiksuja viinien ja juustojen suhteen, niin olimme erittäin tyytyväisiä. Tietämättömyys on joskus onni. Sinihomejuusto oli taas joku kokeilu Prismasta, pyysin juustoneidiltä erikseen piparien kanssa sopivaa juustoa, voimakkuudelta kuulema samanlainen kuin Aurajuusto mutta koostumukseltaan kermaisempi, muistaisi vain nimen.

Tänään illalla olikin sellainen olo, että pieni hemmottelu oli paikallaan. Olen touhustanut tänään keittiössä ilta kuuteen asti. Nyt on perunalaatikko tekeillä, riisipiirakat tehty ja pakastettu, avopuolisolle tehtyä ruokaa alkavalle viikolle. Joululahjatkin on tehty suurimmilta osin ja joulusiivous on aloitettu.

Odotan innolla alkavaa viikkoa, on sovittuna jo parit kiipeily, boulderointia, käydään jakamassa jouluiloa jne. Työviikkokin on vain kolme päivää, oi ilo!

6 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Oi kun jaksaisin laittaa taloa joulukuntoon, ja jouluruokia, ja koristeita. Joka vuosi leivoin glögi-taateli kuivakakkuja lahjoiksi..nyt en jaksa enkä viitti. Mutta oi kun rakastan joulua, nyt ei vain kiinnosta rakastaa sitä.
Kuvasi näyttävät tunnelmallisilta, ja tekee heti mieli juuri samanlaista tunnelmaa. Tulisiko joku kotiini sen tekemään?

Mappe kirjoitti...

Me seurattiin muutama kuukausi sitten Canalilta tuo Game of Thrones ja tykättiin molemmat. Liekkö siitä milloin tulossa jatkoa, toinen kausi, tiedätkö?

-didi- kirjoitti...

Sara: Onhan sulla ollut isoja asioita tänä vuonna, en ihmettele, ettei tee mieli viettää joulua

Mappe: ainakin IMDB:n mukaa olisi tulossa... sitä odotellessa... True Blood kolmannen kerran läpi? :P

Mappe kirjoitti...

:D Kertaus on opintojen äiti, ehkä tässäkin asiassa. :D

Prison Break kahdesti läpi ja jos olisi aikaa, menis moni muukin sarja uusintana. ;)

-didi- kirjoitti...

Mappe, ootko tutustunut Langalla (Wire) sarjaan? Se olis ihan tutustumisen arvoinen sarja .. vinkki vinkki :)

Riinu kirjoitti...

Katsoin kanssa 3 vuorokaudessa tuon
ykkös kauden Game of Thronesia, jäin heti koukkuun ekan jakson jälkeen :P Ja jatkoa on tulossa joskus syksyllä 2012, et siihen asti pitäis ootella
:(

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0