perjantai 23. joulukuuta 2011

suklaataiteilua

Tänä vuonna päätin tehdän taas joululahjaksi kavereille joulusuklaita. Suunnittelutyö alkoi jo erittäin hyvissä ajoin ennen joulua, tein suunnittelutyötä netissä ja sain aivan uskomattoman hyvän vinkin opiskelukaverilta. Kiitos siitä, jos luet :)

Ennen itse asiaan pääsyä piti käydä hankkimassa kaikki tarvittavat aineet. Ensimmäiset aineethan hankin jo kesällä Hampurista, tuon Marhsmallow Fluffin.. tiesin tuolloin jo tekeväni ystäville makeat joululahjat.



Valmiit tuotokset
  • fudgea
  • valko- sekä tummasuklaacookielohkot
  • turkinpippurisuklaa
  • peanut butter cupit
  • valko- sekä tummasuklaa lohkot, joissa on karpaloita, pistaasipähkinöitä sekä wienernugatrouhetta


Valmis paketti odottamassa toimittamista ystäväville



Tuo suunnittelu ja valmistaminen on vaan niin kivaa, että yritän jo miettiä seuraavaa tilaisuutta päästä leikkimään suklaamestaria. Tänä vuonna tuo esillepano ei ollutkaan niin onnistunyt kuin mitä olin suunnitellut...  ensimmäisellä kerralla käyttämäni lasipurkit olisivat ehkä sittenkin olleet foliorasioita paremmat.

Erityisen ylpeä olen noista maapähkinävoicupeista, tumma suklaata, jonka sisällä on valkosuklaamaapähkinävoi seos ja päällä on murskattuja maapähköintä. Mahtavan suolaisen ja makean combo.

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mun fave oli se fudge..ihan älyttömän hyvää. Ja sit se valkosuklaa..oi taivaallista..ja se missä oli turkinpippuria. mmm...taivaallinen lahja

-didi- kirjoitti...

Sara, kiitos.. lämmittää mieltä tieto, että namuset maistui .)

Heidi kirjoitti...

Jouluaattoaamuhan on hyvä aloittaa suklaansyönnillä :D Se suolaähkinäsuklaa... aah, ihanaa! Kiitos muru!

-didi- kirjoitti...

Hediz, joulupäivänä on hyvä jatkaa suklaansyöntiä :P Olepa hyvä

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0