maanantai 5. joulukuuta 2011

videota



Vihdoinkin sain yhden videon viimemaanantailta tänne ladattua. Tuossa mennään Salmisaaressa 5a:n reittiä ylös. Vähän on kankea näköistä, hermostutti kuvaaminen. Odotan innolla uusia kertoja videokameran kanssa tuolla. On kiva katsoa omia suorituksiaan.

On yksi toinenkin video, mutta siinä hyydyin niin totaalisesti 5c:tä liidatessa, etten yksinkertaisesti kehtaa näyttää videota kenellekään, varsinkin kun nyt se menee jo paljon paremmin. Videosta on sentään se hyöty, että siitä näin mitä tein väärin, ja pystyin korjata virheeni erittäin nopeasti seuraavalla kiipeilykerralla.

Joo, luokattoman kankeaa.. mutta näkee mitä tuolla tehdään :)

Toivottavasti huomenna ovat tassut jo siinä kunnossa, että pystyn varmistamisen lisäksi myös itsekin kiivetä. Tänään lepuutin käsiä ja kävin juoksemassa. Koeajoin uudet addut ja otsalampun. 10 km meni aikaan 1h10 min... ihan ok ottaen huomion kauanko on ollut taukoa juoksusta sekä sen, että lonkkani ei vieläkään tykkää tuosta. En tiedä kenen puoleen kääntyisin tuossa asiassa.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Sä olet ollut ahkera urheilija ja juhlija!! ;)

-didi- kirjoitti...

Joo :) Ahkeraa juhlimista voisi ehkä harrastaa aikaisintaan tammikuussa (avokin syndet) tai sitten vasta omilla synttäreillä.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0