lauantai 10. joulukuuta 2011

taistelu talvi-ihoa vastaan

Talvipakkaset tuli ainakin kävi täällä. Kesäisin pärjään ihan ruokakaupan kasvorasvoilla, mutta pakkasten jälkeen Niveat ja Herbinat ovat yhtä tyhjän kanssa.

Muutama vuosi sitten tutustuin Vichyn rasvoihin, kerran ostin toista rasvaa apteekista, mutta tänä vuonna palaan takaisin Vichyyn.


Aqualia Thermal Light - kevyt ja raikas kosteusvoide pintakuivalle iholle. 

Tuote levittyy hyvin, on erittäin kevyt (nimensä mukaisesti) ja kosteuttava vaikutus tuntuu pitkään. Ihana tuote. Jopa illalla saunomisen ja suihkun jälkeen aamulla iholle levitetyn kosteusvoiteen vaikutus tuntuu, tavallisesti saunan jälkeen iho tuntuu kireältä, nyt ei. 


5 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mulla on Vichyn kosteusvoide, sellainen sininen pumppupullo.

Nyt on naama niin kuivahtanut, että tuntuu mahdottomalta pitää se kosteutettuna! Otsassa on sellaisia punaisia, kuivia läiskiä ja nenänpielet hilseilee. Iltaisin kunnon kerros Bepanthenia, kyllä oon makeen näkönen aina :D

Suvi kirjoitti...

Ilmeisesti sama rasva :) http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eura/Products/3337871320416

-didi- kirjoitti...

Mä pohdinkin apteekissa, että otanko pumppupullona vai purkissa, purkki voitti.

Anne kirjoitti...

Mä tykkään kans vichyn rasvoista ja toi edellä mainittu bepanthen kikka on tosi hyvä! Pari kertaa viikoss sitä nassuun niin on paras "kasvohoito ikinä!!!

-didi- kirjoitti...

Mä sainkin tänään noottia siitä, että pitäisi rasvata enemmän, toi Bepanthen voisi olla sit se juttu. Öisin kuulema iho lepää, joten pitää läträtä kunnolla voiteiden kanssa.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0