lauantai 17. joulukuuta 2011

Infected Mushoom @ The Circus

Eilen nautittiin hieman korkeakulttuurista, kävimme kurkkimassa Infected Mushroomin. Keikan piti alkaa yhdeltätoista, mutta meille tuntemattomasta syystä bändi aloitti vasta puoleltaöin. Onni onnettomuudessa oli, että Proteus paikkasi ja veti siinä sitten välissä tunnin setin. 

Ihanan energinen setti, perushyvä keikka, vokalisti oli taas superenerginen fiiliksennostattaja.


Tänään oli sitten alkuunsa vähän väsynyttä kiipeilyä, koska keikan viivästyminen tunnilla vastaavasti siirsi nukkumaanmenoa tunnilla.

Kaveripojan kanssa käytiin kiipeilemässä. Tänään en liidannut kuin pari reittiä, muuten kakkostelin itselleni hirveän vaikeita reittejä, pari 6b:tä meni muutamilla köyteentulemisilla, 6c.. no tulipa kokeiltua ja 7a kans. Tuli riehuttua seinillä taas reilut kolme tuntia. Ihan käsittämätöntä miten seinillä saa aikaa kulumaan.

Tänään uudet kengät eivät enää hidastaneet matkaa, toisin kuin keskiviikkona, jolloin ne tuntuivat erittäin vierailta jaloissa. Nyt kengät tuntuivat ihanan jämäkiltä, erittäin luotettavilta. Nuo jalassa ei voi olla koko aikaa areenalla, varmistushetkiä varten on hyvä olla läpyskät.

Veri vetäisi huomenna boulderoimaan, mutta joulukokkailut ja siivoilut vaativat nyt läsnäolon kotona. Toive rauhallisesti sunnuntaista kotona ilman ketään vieraita ei onnistunut, aina ei mene niinkuin toivoo. 

Terapiankäyntien vähennettyä olen havainnut kuinka tärkeää kaksi kertaa viikossa jutustelu on ollut, olen ollut hieman viimeaikoina ahdistuneempi, kotona haluaisin vaan maata hiljaa, olla rauhassa kotona. Et sellaista.

6 kommenttia:

~Hanna~ kirjoitti...

En tunne kovinkaan paljoa kyseistä bändiä, mutta tämä kipale on huippu!
Herbert the Pervert... niin jamitus kipale!

http://www.youtube.com/watch?v=LoTAVtviOOE

-didi- kirjoitti...

Toi on hyvä kappale :)

Mulle tämä bändi avautui vasta alkuvuodesta, kun olimme avopuolison kanssa heidän keikallaan. Kovaa kamaa. Juoksin molemmat puolikkaat maratonit Infectedin tahtiin :)

~Hanna~ kirjoitti...

En ihmettele lainkaan maraton-puhtia tämän musiikin tahdissa. Mulla toimi salitreenissä... Jaksoi vaikka väkisin. :) Täytyy tutustua enemmänkin... Onko hyviä biisisuositteluja?

-didi- kirjoitti...

No mulla soi kaksi uusinta levyä, Legend of the Black Shawarma ja Vicious Delicious, kummaltakaan levyltä ei löydy biisiä mistä en pitäisi :)
Uutta albumia odotellessa voisi tutustua vanhempaankin tuotantoon.

Sara kirjoitti...

Mä en noista ollut koskaan edes kuullut.
Ehkä jos kuulen musiikkia heiltä niin tietäisin.

-didi- kirjoitti...

Sara, Spotifystä löytyy.. mä vaan muita kuulleeni Infectediä ikinä radiosta tms.. mutta testaa ihmeessä .)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0