lauantai 10. joulukuuta 2011

shop-shop-shopping

Iso helpotus, joulukortit ja iso osa lahjoista on hankittuna. Poikkeuksellisesti tänä vuonna ostettiin joulukortit, tavallisesti ole itse askarrellut ne.

Jumbo oli tukossa ihmisiä, mutta hyvin sieltä sai kaiken ostettua, kun tiesi mitä on hakemassa. Huomenna pitää vain hankki ne lahjat, joita ei ko kauppakeskuksesta löytynyt, täsmäiskuja pariin kauppaan ja sitten voikin keskittyä joulusiivoukseen, paketointiin ja joulukorttien kirjoittamiseen. Ihanaa.

Tänään oli superpäivä myös seinillä... harvemmin siellä on muita kuin superpäiviä, kiipeily vaan rocks rocks. Tänään ei edes yritetty päästä murheenkryyniäni ylös asti ,vaan kaveripoika patisti minua liidaamaan 29 metristä seinää. Pääsin ainakin puoleen väliin asti, kunnes iski pelko ja aikani killuttuani siellä minut laskettiin alas. Kaveri vei köyden ylös asti, joten kakkostelemalla sitten valloitin taas seinän. Nyt oon sisäistänyt sen, miten pelkokohta mennään ylös.. joten ehkä se menee seuraavalla kerralla parammin.

Mitäs muuta.. tuli ihan läpällä kokeltua kakkosteltua erästä 7a:ta kisaseinällä. Superkiva reitti, aika kauhean vaikea, vaikken vielä kattoon päässytkään. Tuli myös yritettyä yhtä 6c:tä, johon jätin ison osan sormieni nahkasta sekä löysin uuden reitin, erään 6a+:n .. looginen jatkumo valloitettavaksi, kun pinkki 6a menee liidaamalla varmasti ylös.

Tuoreilla käsillä tuo 6a+ tulee valloitettua varmasti piankin :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0