torstai 8. joulukuuta 2011

voi mälsä

Sormet ok, lonkkaan ei satu tällä hetkellä.. nyt mulla on silmätulehdus :D Voi rähmä, en tykkää. 

Sormista sain ohjetta, että jos nivelten sivuilta puristaessa ei satu, niin ei ole hätää, sormet lämmittelyn jälkeen taas toimii, joten kaikki on kunnossa. Lonkasta..  julkisella voi saada lääkäriajan helmikuulta! Silmän takia onneksi  työterveys auttaa. Hanurista, sanon. Aikas raihnanen olo. Ikä ei tule yksin.

Tälle illalle oli suuret suunnitelmat, juoksulenkkiä töiden jälkeen. Toteutus vähän ontu. Työpäivä venyi puoli seitsemään ja sitten olikin jo sen verran nuutunut olo, etten lähtenyt väkisin ulos juoksemaan Hyvää tässä on se, että osaan antaa itseni olla sohvalla pötköllään, kun siltä tuntuu. Ei ole sitä pakonomaisuutta urheilussa. 

Muuten ei uutta.. paljoa. Odottelen innolla huomista ja viikonloppua. Lähdemme avopuolison kanssa jouluostoksille, viikonloppu starttaa tietenkin tuttuun tapaan huomenna salilla .. ja lauantaina köysittelyllä, tuonne väliin saan vielä mahtumaan boulderointia ystäväpariskunnan kanssa. Jippi! 

Kerrankin saan lahjat hankittua ajoissa, paketit lähetettyä ajoissa ulkomaille ja postikortit menemään. Sunnuntaina on siis ahkeraa askartelua ja paketointia. Ihanaa.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta nuo viikonloppu suunnitelmat. Vähemmän kivaa tietenkin tuo silmätulehdus.

-didi- kirjoitti...

No onneksi tuo silmä on parannettavissa :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0