tiistai 6. maaliskuuta 2012

back @ gym

Mun punttistauko ei sitten kestänytkään niin kauan kuin olin pelännyt. Aamulla polvi tuntui harmittavan jäykältä, mutta mitä enemmän kävelen, sitä paremmalta polvi alkaa tuntua. Tänään kirkkoherranvirastolle kävellessä polveen sattu, mutta muutamien portaiden jälkeen polvi oli vironnut lähes kivottomasti.

Nyt on sitten esteettömystodistus hoidettu ja avopuoliso pääsi tutustumaan hääkirkkoomme. Kutsutkin tosiaan lähtivät tänään postiin.

Töiden jälkeen kävimme hanin kanssa punttiksella. Oli alunperin miettinyt, etten crossaisi tänään, onneksi sitten en noudattanut itselleni tekemääni lupausta. Crossaus ei sattunut yhtään, ainoastaan jos jossain liikkuessa polvi meinaa taipua sivuttain, niin silloin saattaa olla pientä tuntumaa.

Salitreeni:

alkulämpö corsserilla

push down 4 x 12 35 kg
alatalja rusettiote, 2 x 10 50kg, 2 x 10 55 kg
ylätalja leveä 3 x 12 45kg
haiuskääntö scott tangolla 3 x 12 , 1 x 60 .. 20 kg
pystysoutu käsipainoilla 3 x 12 ´8 kg
olakohautus käsipainoilla 3 x 15 á 10 kg

hoover 3 x 1 min
kyljet 3 x 15 15kg levyllä
jalannosto + lantionnosto selällä 3 x 20


Olen muuten aika innoissani. Muskelikaverin kanssa tänään tuli käytyä hieman ruokavaliotani läpi morsiandiettiä ajatellen. Oma ruokavalio on ihan hyvä pohja, vähän sitä sitten tiukennetaan ja tiettyjen ruokien ajankohtaa päivällä mietitttiin uusiksi. 

Kotimatkalla punttikselta poikkesimme kaupoilla.


Tuo <3 elokuva.. Drive. Mä panttaan tuota ensiviikkoon, kunnes pääsemme katsomaan tuon vanhempieni luokse kunnon telkusta ja kunnon kajareista. Meidän 37" on aivan liian pieni tämän katsomiseen "ekalla kerralla". Mukaan tarttui myös lankoja. Teen huivit salomininsolmuilla itselleni, kaverille sekä avopuolisolle. Toivoisin huomenna jo pääseväni kaverin huvin kimppuun. Pääsisipä jo neulomaan, odotellessa on yksi työpäivä, terapiakäynti ja hääkenkäshoppailua huomenna ytimessä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0