sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

@ korjaamo

Kiva ilta takana, kaverin 30 vuotissynttärit olivat onnistuneet. Booli oli hyää ja ystäväni oli järjestänyt synttärisankariaiheista tietovisaa ja arpajaiset.

Sain kuin sainkin jostain itsevarmuutta laittaa keskiviikkona ostamani mekon päälleni. Oli aika foxy olo, mekko on jokaisen euron arvoinen.

mekko Tiger of Sweden, kengät Bronx

Edelleen itsevarma olo tulee, kun ei yritä liikaa. Usein jos käyttää tuntikausia hiuksiin ja meikkiin, niin jossain vaiheessa se menee yli/pilalle.. ja eikä sitä kuitenkaan ole tyytyväinen itseensä. Meikiksi riitti meikkivoide (yksi apteekin, aivan super), ripsari, kulmaväri, aurinkopuuteri ja poskipuna.

Sain hiuksiin aivan mielettömän tunteen, käytin joululahjaksi saamiaini Paul Mitchellin tuotteita. Tai no, hoitoaineena käytin Buzzadorin kautta saamaani Doven tehohoitoainetta.


Ikinä ei ole uloslähtiessä hiukset tuntuneet ja näyttäneet niin uskomattoman hyviltä kuin mitä ne eilen näytti. Hiukset tuntuvat vielä nyt aamulla uskomattomilta.

Korviin laitoin vielä eilen Lindexistä heräteostoksina hankkimani korvikset.

korvikset Lindex

Oli tosiaan kiva käydä ulkona, juoda hyviä drinkkejä ja lähteä hyvissä ajoin kotiin, välttäen krapulan. Tänään on lepopäivä, otamme avopuolison kanssa rennosti. Pakkasimme eilen tavaramme ja tulimme vanhempieni luokse talovahdeiksi, mukavaa vaihtelua olla isossa omakotitalossa, kun omassa kodissa neliöitä on 69. Tänään ohjelmassa on chilliä oloa ja saunomista.

Kovasti toivoisin huomenna pystyväni jo vähän kiipeillä. Huomaan hartioissa kahden viikon köysittelytauon. Hartiat alkavat pikkuhiljaa mennä kovasti jumiin aiheuttaen särkyä koko yläselkään. Eipä oo hetkeen ollut näin pitkää taukoa kiipeilystä.

2 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Huikee baby!! :) Hieno toi mekko kyl sun päällä, turhaa jännitit!

-didi- kirjoitti...

Hih, kiitos.. salaisuus on hyvät sukkikset, saumattomat alusvaatteet ja olkaimettomat rintsikat :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0