torstai 1. maaliskuuta 2012

koskahan sitä ehtisi?

Niinkuin eilen kirjoittelin, että alkaa tuo kalenteri olla toistuvasti täynnä. Sen lisäksi, että olen laiminlöynyt kotia .. ja viettänyt valitettavan vähän aikaa avopuolison kanssa..olen myös laiminlöynyt itseäni. Kuten kuvasta näkyy, niin en ole muistanut pitää lepopäivää urheilusta toviin.

Tänään on tiedossa boulderointia, huomenna joko aamu- tai iltasali, lauantaina suuntaan normaaliin tapaani kiipeilemään ja saatamme tehdä avopuolison kanssa jotain söpöilykävelyä Nuuksiossa. Lauantaina illalla voi sitten vetää hyvällä omallatunnolla jädeä.. ommom.

Sunnuntaina tulee olemaan totaalilepo urheilusta. Varmasti joku pieni ääni päässä yrittäisi ylipuhua mua juoksulenkille, tekee niin kovasti mieli juosta.. mutta en mene. Saadaanpa kuoritettua hääkutsut ja laitetaan ne eteenpäin maanantaina.


Painosta muuten, hyvinhän se lähti heti alaspäin, aamupaino siis, melkein 1,5 kg sillä että ajoittaa ruokansa paremmin.. ja ottaa dietmixiä mukaan evääksi, kun ei ehdi muuten normaalia iltaruokaa syödä. Pysyy verensokeri tasaisena, eikä tule niitä mielitekoja niin paljoa.

Tänään aamulla mielytti sekä peilikuva että vaaka.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Huhhuh. Hullu nainen! <3 :D

-didi- kirjoitti...

Joo, vähän päässä viiraa :D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0