torstai 8. maaliskuuta 2012

vihdoinkin

Hääkenkien shoppailu voi olla yllättävän kallista, varsinkin samalla kun kiertelee kaikki ihanat kaupat läpi, eikä avopuoliso tai kukaan ollut mukana hillitsemässä. Kierreltävistä kaupoista saattaa löytyä jotain vallan muuta kuin kenkiä. Eilinen ei ollut mikään poikkeus.

Metsästäessäni hääkenkiä, etenin Kampin keskuksesta Sokoksen ja Stockmanin kautta kohti Ziota, tarttui mukaani "must have" mekko ..

kuvat: http://shop.tigerofsweden.com/item?lang=en&sku=S40808001
Tuo olisi tarkoitus pukea yllä lauantaina kaverin 30v juhliin, pelottaa vain, että onko minulla sittenkään itsevarmuutta pukea tuota päälleni.

Hääkengät löytyivät siis. Vihdoinkin. Alkuperäinen suunnitelmani oli hankkia ihanat Louboutinit, mutta koska niitä ei onnistunut saada jenkeistä edullisemmin, niin siirryin suunnitelma b:hen. Ziosta löytyi ihanat Pura Lopezit. En saanut niitäkään Lopezeita mistä alunperin haaveilin, ne olivat viimekauden malli. Olen erittäin tyytyväinen hankintaani, etenkin kun ne olivat ainakin sata euroa edullisemmat kuin mitä olin varautunut laittamaan kenkiini. Jipi!

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0