torstai 22. maaliskuuta 2012

treffit hääsuunnittelijan kanssa

Taas on pari asiaa löyty lukkoon häiden osalta, aikataulut alkaa hahmottua, tarjoilu, kattaukset, lasten viihdytys, juomapolitiikka jne jne


Vähän piti pistää suunnitelmia uusiksi, joudumme näillä näkymin luopumaan mm hääkarkkibuffetista.. ja ihanista saksalaisista joulukekseistä kakun kylkiäisenä. Positiivista on, että kakun suhteen on aika vapaat kädet, kuhan ei nyt mitään supermonimutkaista keksitä pyytää. 

Bestmanille ja kaasolle on ilmoitettu runko mihinkä voi sitten alkaa häiden ohjelmaa laatia, jos he jotain spessua haluavat keksiä. Hääyön ääniä- tms leikkejä ei oikein halua.. jotain oikeasti aidosti viihdyttävää.

Hurjan jännää. Häihin on enää vähän päälle 2kk. Pikkuhiljaa EHKÄ EHKÄ EHKÄ voisi harkita ihan kokonaan itselle uuden nimen ottamista, mutta .. katsellaan. Vahva suosikki on edelleen tuo yhdistelmä, vaikka se on aika kauhea .. pitkä.. vaivalloinen kirjoittaa. Olisihan se kiva, että perheessä kaikilla olisi sama sukunimi.

Tänään "tonttuilin lähialueella.


Tänään tassuttelin suurinpiirtein saman reitin, mikä tuli taaperrettua ystävättären kanssa tiistaina. Tänään tuli mitattuakin matka, alkuperäinen arvio 10 km olikin 9,5 km. Aikaa tänään matkaan meni 1h24 min.. kun tiistaina aikaa kului peräti vartin verran enemmän.

Kävelylenkit tuntuu kauhean kivoilta, vaikka ovatkin aikaaviepiä. Mutta mikäs tässä lomalla ollessa ja musiikkia kuunnellessa.

Nyt olisi vähän inspistä jatkaa paikkakorttien näpertelyä. Meidän 75 vieraan määrä on jotenkin tosiaan kasvanut jo päälle sataan. Iik! 

Tänään on myös ihan eritavalla hereillä kuin eilen tai tiistaina. Loma on tainnut olla paikallaan, kun on uni tullut parina päivänä niin aikaisin. Nyt askarteluiden kimppuun.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0