lauantai 16. kesäkuuta 2012

eka kutonen

Noni, löysinhän toposta daataa Kauhalan kallioista. Tänään suuntasimme miehen ja ystäväpojan kanssa kallioilla. Nousuja ei tullut mitenkään merkittävän montaa, mutta kivaa oli .. ja ne nousut mitä teki, oli kivoja. Tänään tuli mentyä viikko sitten "hylkeilty" reitti ilman vatsaliukua ja valittamista.

Mieskin nousu samaisen reitin hienosti :)

Nousin myös ensimäisen ulkokutoseni, en puhtaasti, mutta se nousi!! Tuli otettua myös jammihanskat ensimmäisen kerran ulkokäyttöön.


Tänään nousi "Ruuvipenkki". Yllätin itsen tuosssa, reitti näytti sen verran kauhealta, etten voinut kuvitella pääseväni sitä ylös asti, käsijammit eivät pelottaneet, mutta jalkajammit hieman mietitytti polvien takia. Hyvin tuntui kestävän. Välillä siellä tuntui olevan jammissa koko tyttö :D (jammi = jammaus = halkaeamakiipeilyä, jossa käsit, jalkat tai vaikka reisi tungetaan halkeamaan .. enemmän kiipeilytermejä )


Kivaa oli, lähtisin vaikka samantien uudestaan, ellei silmät tuntuisi lopsuvan kiinni.

Ah, viimekerrallahan olimme kuolla verenhukkaan hyttysten takia. Tänään meillä oli pari ThermaCELLia ja ohvia, en huomannut yhdenkään hyttysen pistävän.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0