maanantai 11. kesäkuuta 2012

pakollista kilpavarustelua

Tänään oli kiva päivä seinillä, vaikka yksin olinkin liikkeellä. Pääsin Salmisaaressa testaamaan uusia reittejä itsevarmistavilla, kivaa kun nyt on nurkassakin itsevamistavia. Uudet varmistulaiteetta olivat vain aiheuttaa minulla sydämentykytyksiä, sillä se ne eivät viiden vanhemmat kaltoin nappaa heti kiinni, vaan antavat minimaalisen hetken tippua vapaasti. 


Vapaa putoaminen tietty takaa sen, ettei laitteella pääse huijaamaan, ja vaikealla reitillä on oikeasti itse mentävä.  Nuo kevyesti nostavat varmistavat laitteet ovat siinä mielessä olleet hyvät minulle nyt, sillä niissä ei tunnu  rasitusta polvissa lainkaan, kun pieni vetoapu auttaa.

Kotoa lähtiessä huomasin tähän asti uskollisesti palvelleiden Nike caprien olevan jo entiset. Ne ovat aivan kuluneet ja rispaantuneet, ehkä niitä voi käyttää hätätilanteessa ulkona, jos vaikka tulee samanlaisia ryömimisreittejä, kuin mihin törmäsimme perjantaina. Sisäkiipeilyssä nuo ovat vaan jo auttamattoman liian kuluneet. Pinta on rikkoinen eikä pinta hylji mankkaa enää yhtään.


Lahjoin itseäni tänään parempii suorituksiin ostamalla Areenan shopista itselleni kiipeilybyysat. Noojoo.. eipä tuosta kuvasta voi päätellä mitään .. kuin että ne ovat superisot ja baggyt bögät. Black Diamondin miesten housut itseasiassa :P

kuva lainattu: http://www.varuste.net/tiedostot/1/kuvat/ominaisuus/alkuperainen/61975.jpg
Hauska seikka muuten, varustenetin sivuilta kun katsoin noita pöksyjä, naisten malleissa sama väri nimettiin pinkkinä, miesten housuissa käytettiin hienostuneesti väriä carbernet. Muoahahahahah!

Onneksi jos vallan kyllästyn tuohon miesten malliin, voin antaa noi aviomiehelle (testattiin jo, menee hyvin hänen päälle ja näyttää hyvältä) ja voin ostaa itselleni sitten jotkin naisellisemmat. Mua vaan ujostuttaa ajatus siitä, että kiipeilyhousut olisivat kauhean vartalonmyöntäiset. Bouldeoroidessa voi helposti käyttää trikoita tms, mutta valjaissa tulee vaan liian .. riiputettu liha -olo.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

haha Joo ne uudet itsevarmistavat ovat aika karmivia. Kun mä kipusin ekaa kertaa ylös niin kun pidin istua alas niin eipä napannut ja en päästänyt seinästä irti..kokeilin uudestaan eikä napannut..tuli kylmähiki päällä 'laite on rikki', kiipesin siis alas jalat ja kädet tutisten..sitten 1.5m ennen lattiaa istuin alas ja nappasihan se sitten sen 1/2 m jälkeen. hahaha

-didi- kirjoitti...

:D

Joo.. multa pääsi sellainen pieni sisäinen kiljahdus joka kerta noilla uusilla.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0