keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

the Puku

Lähtiessäni miettimään hääpukua, allaoleva mekko oli SE, Ninattaren Fetima (päälle 1600€)


31.8.2011 kävin ystävättären P kanssa Stilissimassa. Käynnin tarkoitus oli vain kartoittaa mekkotarjontaa ja tutkia millainen malli ylipäätänsä sopisi minulle. Kokeilin muutamaa pukua, vähän unelmapukuani muistuttavia mekkoja, mutta ne tuntuivat turhan pröystäileviltä.

Myyjän kanssa jutellessa kysyin tältä, minkä mekon hän ostaisi, jos olisi itse menossa naimisiin. Myyjä kaivoi  mekon esillen, joka ei aluksi näyttänyt oikein miltään, mutta joka päällä tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta minulle, ja se oli kaikenlisäksi vielä alennuksessa!


Mekko vaati muutaman sovituskerran, vähän kaventamista ja hieman lyhentämistä. Yläosa oli koko ajan sopiva, mutta koska yläkerta ei ole ihan samaa koko alakerran kanssa, alakroppa alkaa olla kokoa 36 .. kun yläkroppa on 38 (Zarassa meinas joutua jopa harkita L-koon paidan ostamista, koska muuten paita olisi puristanut liikaa hauiksista)


Tykästyin yksinkertaiseen lasihelmikirjailuun, joka on peitetty tyllillä...


.. sekä ihanan yksinkertaiseen selkäosaan.


Ja juhlapäivänä..


Puvun kanssa käytin Ziosta ostamiani Pura Lopezin punaisia korkokenkiä sekä Sellosta ostamaani punaista käsilaukkua. Korut ostin Stilissimasta ja hiuksissa ollut koriste on äitini omissa häissään käyttämä kukkakoriste.

4 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Katsoin ensin, että hieman minun makuuni "tylsä" puku (vaikka en yliampuvista pidä!) mutta makusteltuani asiaa ja nähdessäni puvun juhlapäivänä ylläsi tajusin että se onkin aivan upea, ja juuri tehty sulle! :)

Ja tottahan se on ettei ne puvut samalta kaupassa näytä, kun ei ole hiukset, meikit tms. tuomassa lisäbuustia.

Upea morsian olet ollut <3

iinu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
-didi- kirjoitti...

Jep, pelkkää kuvaa katsomalla en olisi IKINÄ valinnut tuota pukua. Puvussa viehätti juuri se yksinkertaisuus, en muutenkaan tykkää pröystäillä, niin puku oli tosi mua, ja samalla se salli minun sitten tuoda muin keinoin eloa kokonaisuuteen, juuri punaisilla kengillä jne.

iinu kirjoitti...

Hyvä valinta ;) Ja lisämaustetta punasella! En malta odottaa tulevia hääpostauksia :D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0