sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Alemmuskompleksi

Tuli hirveä alemmuuskompleksi selailtuani erilaisissa blogeissa, ihania valkoisia itsetuunattuja huonekaluja, kaikkea ihanaa luonnosta, ihania käsitöitä jne jne. Hitsi kun olisi ihan vähän ylimääräistä rahaa, niin voisi tehdä jotain pientä, millä piristää kodin yleisilmettä.

Sen verran raaskin tuhlailla tällä hetkellä vähiä rahojani viimeviikolla, että ostin parvekkeella pari kasvia :)





Noi hopeiset ostin tosiaan Runeberginkadun kukkakaupasta, jos joku tietää mikä toi lajike on, niin saa valaista minua. Nuo lyhdyt ovat puolestaan ostettu vuonna nakki Ikeasta.



Korvasin tappamani muratin tekomuratilla :) ja lisäsin vielä jouluvalot tuonne sekaan, tuo kaipaisi ehkä enemmän tekomurattia.. tai sitten sirommat valot.



Ja uusittu puolikas parvekkeesta kokonaan. Toinen puoli parvekkeesta on yksi hirvityksen kauhistus, sellainen sekasotku. Pitäisi ommella futonilla jokin kunnon päällynen, tai ostaa yksi riittävän suuri peitto/kangas. Vaihtoehto b on se, että laitan futonin vähän enemmän kasaan, jolloin se on enemmän sohva.. ja sitten siihen futonin viereen voisi laittaa jonkin pienen pöydän :) Katsotaan, katsotaan.

Mä taidan tästä lähteä todellisuutta pakoon Ikeaan, jonne ystävätär kutsui juuri mukaan.

ihan btw... se, että jos mainitse rahojen olevan vähissä ei tarkoita ikinä sitä, etteikö olisi rahaa ruokaan, laskuihin tai harrastuksiin, se vaan tarkoittaa, että ns hupirahaa ei ole ylimääräistä :) Varsinkin nyt, kun pitää käydä vielä psykiatrilla tässä kuussa, niin pitää katsoa mitä reissun jälkeen on vielä kädessä :)
En silti pysty luvata, etteikö tulisi hankittua edes mitään pientä :D Melkein voisi harkita visan leikkelemistä.

2 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Älyttömän kaunis tuo teidän parveke!

Ja mä olen ihan varma, että niiden ihanien blogien täydellisyyttä huokuvien kuvien takana on myös niitä nurkkia, joita ei varmasti ikinä nähdä, niitä päiviä, kun kaikki on täysin mullin mallin ja niitä hetkiä, kun oma koti ei tunnu tulevan koskaanikinämilloinkaan valmiiksi. :)

t. nimimerkki kesäkukkia ja yrttejä varten ostettu 30 litran multapussi edelleen parvekkeella avaamattomana.

-didi- kirjoitti...

.D juuh, ehkä mä enemmän kahdehdin niitä yhteisesti sisustettuja huoneita jne.. meillä kun on tää projektin edelleen niin vaiheessa. Hiljaa hyvä tulee.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0